uzun süreli iletişim kurduğum erkekle otomatikman hoşlanmaya başlıyorum

duffy87

Work it
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
679
8
318
İstanbul
buraya içtenlikle yazıyorum arkadaşlar
bir sene önce çok ciddi bir ilişkim bitti.
bu bi kaç aydır da benimle konuşan ve ilgilenen 'eğer ben de hoşlandıysam' o erkekten direkt bişiler hissetmeye başlıyorum
onun olmayacağını anlayınca çok kolay vazgeçip sonraki tanıştığımdan bu sefer hoşlanmaya başlıyorum
bunlar hep sanal oluyor bunu da ayrıca bilmenizi isterim
yine şimdi netten birisiyle tanıştım tesadüf.. facebook gibi bi site ama değil..
ya bu açlık nerden kaynaklanıyor ben anlamadım yani ben böyle birisi değildim
bu ilgi duyma olayını çok abarttım
bu sıralar sosyal hayatımda yok
bi tuhaf hissediyorum kendimi
acaba bu bir sorun mu
acaba ben gerçekten bir ilişki mi yaşamak istiyorum..
karşıma da biri çıkmıyo ki ..
çirkin olduğumuda düşünmüyorum
son konuştuğum kişiyi görmedim bile sadece bi resmi var ordada yüzü belli değil
aman allahım ben ne yapıyorum :1no2:

Bence yanlış birşey yok, platonik aşklara falan dönüşmediği sürece birilerinden hoşlanman çok normal, bence tabii.

Gerekirse soğuk suyun altına girin hemen.Kendinize gelin.Neden öyle hissettiğinizi söyliyeyim, sosyal hayatım yok, kimse çıkmıyor karşıma diyorsunuz. öyle bir boşluktasınız ki bunu doldurma çabasındasınız. Zaten netten tanıstıklarınızla potansiyel sevgili gözüyle bakıp tanısıyorsunuz.Kendinizi programlamış gibisiniz ama bunun sonu çok riskli. Bir süre sonra buna iyice alışırsanız ve olaki hayatınıza birini alırsanız alışkanlığınız sizi nette yeni kişiler aramaya yönlendirebilir. Oldu ki birinden çok çok hoşlandınız çok dikkatli olmak suretiyle sadece arkadaş olarak görüşün normal hayatta ama asla olabilir mi gözüyle bakmadan ve bunu ona söylemeden. Yasınız nedir bilmiyorum ama ip sökülünce devamı gelebilir bu tarz işlerde lütfen dikkatli olun ve olumlu net arkadaslıklarını mantıgınız kapalı şekilde hatırlamayın sadece.Kötü olasıkları da aklınızdan çıkarmayın derim. netteki çogu erkek zaten flört etmek için nette. O yüzden sizi etkilemeleri normal. Dikkat dikkat dikkat..!!

hem boşluktasın hem de karşına çıkanlar seni tam anlamıyla etkilemiyor.. zaten sanal şeyleri napıcan boşver..

boşluktan kaynaklanıyorsun
gölünü böyle eğlendiriyorsun
belki geçmişte yaşadığın olumsuzlukların acısını çıkarmaya çalışıyorsun
bir bakıma erkeklerden intikam alma gibi
ama sebep ne olursa olsun doğru bir yolda değilsin
zaten gerçekte belki yüzüne bile bakmayacağın adam sanalda hoşuna gidiyor olabilir
konuşmasını, yüz ifadesini bilmiyorsun ki
ne yazıyorsa o

normal bır durum, ılgıye sevgıye sevılmeye ıhtıyacın var tatlım
herkesın canı can senın ne, normal bır durum aslında
sen de sevgılı edınmeye calıs ondan hoslan

boşlukta olduğun için böyle hissediyorsun..sanal alemden uzak dur...

sen pek evden çıkmayan bır kızsın sanırım
barı oradan duzgun bırını bul tanış buluş da sewgılı ol.
eskı konuların da hep bu yönde.

Back
X