Uzun süreli ilişkilerde sıkılmamak için neler yapıyorsunuz?

benimki süpriz hazırlamaktan anlamaz..hedıyeden zıyade acıkca söyler ne alcagını veya aldıgını...klasik turk erkegı :) dogumgunumde bıle suprız hazırlamadı :D bense neler neler dusunuyorum onun dogumgunu yaklasıyo dıye.. :) bız kadınlar mantıklıyız ve ınce ruhluyuz :)

ayy aynı benimki ya valla :9:
hatta bana der aşkım sen çok romantiksin bense ormantik :9::9:
hakkatende ormantik ama tamm bi oduuunn :19:

Yorumların çoğunda özlemin işe yaradığı yazıyor.bende sevgilimle çok sık görüşürüm yalnızca arada 2-3 gün görüşemediğimiz olur.başlarda o 2-3 günde bile özlüyorduk durmadan mesajlaşıyorduk şimdi mesaj yazdığımda bile cevap vermiyor buluştuğumuzda özledim demiyor.bende şimdi bir karar aldım.görüşemediğimiz günler sayısında görüşelim diycem.yani ayda 20 gün görüşüyorsak normalde,artık 5-10 gün görüşelim diycem.özlem olmayınca sarılmak,el ele tutuşmakta olmuyor.ama uzun zamandır görmediğiniz birisine hemen sarılırsınız değilmi böyle heyecan istiyenler görüşmeyi kısıtlasınlar yeter bence.deneyince eğer güzel bir gelişme olursa yazarım umarım hepimiz mutlu oluruz

uzun süreli bir ilişkim var 10 kasımda 5 yıla veda edip 6 yaşımıza gircez ama sıkılmadık hiç beraber büyüdük gibi bişiy oldu yanlışlar doğrular hep vardı o yüzden hiç sıkılma olayını yaşamadık 1 yıl dipdibe aynı ünideydik sonraki yıllar onun okulu bitirmesini bekledim istanbul zonguldak arasıu bir aşktı okulu bitti şu anda kısa dönem askerlik yapıyor ama hala deli gibi aşığız deli gibi heycanla biribimize koşuyoruz

yazları 3 4 ay hep istanbulda hergün iş çıkışımda alır öğle ve akşamlarda yemeğe götürür belkide çalışmıyor die böyleydi çalışınca değişirmi bilmem ama bunları yapar senin canın çoktandır bunu çekiyordu aldım yada gel oraya gidelim çok seversin sen özlemişsindir der değişik biri hem çok kıskanır gözünden sakınır hemde hislerime tercüman olup kalbimden içimden ne geçiyorsa hemen yapar

aramızda garip telapatik bir aşk var hiç sıkılmıyoruz o yüzden ben idllendiremediğim ne varsa aklımdan geçtiği anda onun diliniden duyuyorum alakasız biryer geçiyor o anında hadi şuraya gidelim çok şaşırcaksın diyor bingo hiç şaşıramıyorum içimden saniyede geçmiş oluyor zaten

böyle şeyler garip romantik şeyler oluncada sıkılmıyoruz çok şükür hala ilk günkü aşkla zaman geçerse geçsin herşeye inat birbirimize koşuyoruz:nazar::nazar::nazar:

uzun süreli ilişkiler belki yıpratıcı ama ben karşımdakini çok iyi tanıyorum evlenince ruh halinin değişmiceğne inancım tam çünkü onun her halini gördüm yaşadım onu çiftler birbirlerini tanırlarsa ne üzülürler ne sıkılırlar

7 aylık bi ilişkim var, uzaktayız bizde..
Sıkılmamak için ne yapıyoruz? Ben kendi adıma konuşayım farkımı farkettiriyorum.. Şöyle yani her zaman konuşmalarımla, hal ve hareketlerimle onu etkiliyorum. Hep pozitif olmam onu çok rahatlatıyor. Eğlenceli bi kişilik olmam konuşmaktan zevk almasını, konuştukça konuşasını getiriyor anladığım kadarıyla..
Bu gibi şeylerle mutlu ediyorum hep onu ve oda beni:16::nazar:

sıkılmamak için :) valla biz nişanlımla nişanndıktan sonra çok ama çok sık görüşmeye başladık yeri geldi konuşcak bişiyimiz kalmadığı için tartıştık sonra dedikki normalinde güniçin de telefonla 2 veya 3 kez arar her aradığında bi dsaat iki saat faln konuşuruz sonra kendi kendimize bi kara aldık 1 hafta boyunca hiç arayığp konuşma bi yere gideceğin zaman çaldır kapa yeter hiç buşuşmayalım sonra 1 gün zor dayandık konuşşurken benim gözlerim doldu onsuz yapamayacağımı anladım düşündükte ikimiz beklemek güzel bişiy beklemek özlemi getrşyo yanında ve bu hiç onunla sıkılmamanı sağlıyo bize :16: :D

Benim de 5 yıllık bir ilişkim var. Farklı şehirlerdeyiz ve çok sık görüşemedik bugüne kdar. Yan yana olmak daha iyidir diye düşünüyorum ben. Çünkü ufacık bi konu msjlaşırken tek bi yanlış seçilmiş kelime sonucu faciaya dönüşebiliyo. Aslında yanımda olsa bu kdar büyümeyecek bir konu uzadıkça uzuyor. Sonuçta yüz ifadeleri mimikler ses tonu çok önemli bazı sert kelimeleri yumuşatabilmek adına. Yan yanayken çok fazla kavga etmiyoruz biz. Bazen bi bakış yetiyo sorunu çözmek için bazen de sarılmak. Uzakta olunca böyle avantajlar olmuyo malesef..Ama şu da var her gelişinde her görüşmemzde ilk heyecanı yaşıyoruz :)

hislerime tercüman oldun :)

hislerime tercüman oldun :)

:)

Geçen gün bi kavga ettik msjlaşarak uzadı da uzadı küçücük şey yaa. En son dedim benim dakikam yok ara beni çabuk. Aradı bağrıştık çağrıştık sonra yumuşadık :) Birbirimizin sesini duyunca yumuşuyoruz hemen zaten bi de yanyana olsak mutlu mesut yaşayıp gitcez :) Uzaklık çok da iyi değil. Canın çok sıkkınken çatkapı onun yanına gidebilmek gibi bi şansım olsaydı keşke..

Neyse konudan uzaklaştım :)

Son düzenleme:
Ne guzel sesini duyunca yumusuyorsunuz en azindan. Bizde oyle yumusama falan da olmuyor. Saygiyi kaybetmemek en onemlisi.

Back
X