• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun sureli iliskinin sirri

Benimde 3 yıllık bir ilişkim var ve uzun süreli ilişkinin sırrı = hiçbir şeydir. Bu kadar basit. Bir insana karşı içinizde gerçek bir sevgi yoksa o insana uzun süre katlanamazsınız. İçinizde gerçek sevgi yok bence. Ben hala her buluşmamızda heyecanlanıyorum, dizlerimin bağı çözülüyor.

Bende aylarca konuşup sonra flörte başlayan insanlara imrenmişimdir. Şimdiki sevgilimi önceden tanıyordum ama 1 ay konuştuk sonra hop sevgili olduk:) 6. ayımızdayız Allahım bozmasın,ciddi de düşünüyoruz. Eskiden eski sevgililerime çok trip atardım,çok kıskançtım. E bir süreden sonra her gün kavga olunca sıkılıyor insan,tahammülü azalıyor. Şimdi öyle değilim.Gayet olgun düşünmeye çalışıyorum. Kıskanıyorsam alttan alttan çaktırıyorum,kavga çıkarmıyorum. Trip atmıyorum. 6 ayda sayılı kavga etmişizdir,halledemediğimiz bir sorunumuzda yok Allaha şükür. Herşey anlayış,saygı,olgunlukta bitiyor bence. Sen arkadaşıyla görüştü diye burnundan getirirsen adamın bıktırırsın,uğraşmak istemez. Ama anlayışlı olunca senden iyisi olmuyor. Ona gösterdiğin anlayış sana da geliyor,daha da bağlanıyor.

benimde uzun süreli bir ilişkim var son zamanlarda kavgalarımız arttı deli gibi kıskanıyoruz birbirimizi ve deli gibi kavgalar ediyoruz
çok yoruldum çöktüm resmen bir yandan da uzun süreli ilişkinin evlilikle sonuçlanmasını bekliyor insanlar,ailemde çevremde sürekli soruyolar ne zaman evleniceksiniz diye

Arkadaslar sevgilim Benden ayrildi. Ilk sevgilimdi. Bi daha kimseyi sevemrm sanirim. Surekli aklima onun romantiklikleri geliyo. 6ay oldu. Kendine yeni bi kiz bulmus. Surekli instagrandan kuza iltifatlar ediyo.

Yasin küçük herhalde daha gerçek hayata neler oluyor farkında değilsin tv dizisi dediğine göre mukkemmel bi insanı kim kaybetmek ister ki caba la birazz

Sende hesap ac aynisini sende on a yap intikam almaya calisiyor olabilir . Bende daha once asik olmustum hemde ugrunda olecek kadar esimle tanistikdan sobra Ben immediately ask neymis onu anladim diyorum

merhaba kızlar.. bu başlık altından yazdığım için çok net anlamanız lazım ki bende şuan kötü bir durumdayım :KK43: ve bir çoğunuzun fikirlerini almak için yazıyorum.. erkek arkadaşımla 3 senemize girdik ama ara verdik şuan.. onu çok ama çok seviyorum tek aşkım benim.. ancak bu noktada en büyük sorun benim.. hatalar yaptım söz dinlemedim dik kafalı davrandım.. ben koç burcuyum kendisi boğa.. eskiden çok iyiydik lakın artık bana sabrı kalmadı güveni de.. :'( ben onu o kadar çok seviyorum ki hatalarımdan ders çıkarıyorum ancak kimi zaman yine aynı hataya düşüyorum.. birde bazen iyi niyetimde başıma dert alıyor yani :KK43: ben onunla çok mutluyum ve tekrardan kazanmak istiyorum o benim şu hayatta en güvendiğim en bi canım en sevdiğim.. yardım edin aynı şey sizin başınıza gelse siz ne yapardınız? neler yapmamı tavsiye edersiniz? tekrar güvenini, aşkını, huzurumuzu, inancımızı tazelemek istiyorum..

Biri bana da bunun sırrı varsa söylesin. Bence yok.
Birkaç hafta bile dayanamıyorum ben ilişki sürdürmeye.
Benim durum daha vahim.
Siz yine yıllarca sevebilmişsiniz. :S
Ben ne yapsam. :O
Bizde eylülde 4. yılımıza gireceğiz:nazar:
O da bende ilk günkü gibi sırılsıklam aşıgız.
Sabah gözlerimi açtığımda direk o geliyor aklıma ve küs olduğumuz geceler uyku tutmaz ikimizide..
İnşallah en kısa zamanda da sözümüz olacak..
Allah bütün sevenleri kavuştursun:KK68:

Arkadaslar benim 4 yillik bir iliskim var. Su an erkek arkadasima sogukluk hissediyorum ve cok uzuluyorum. Sanki onceden sevmemisim gibi tuhaf hislere kapiliyorum. Daha once o bana asikti arkadasken ben onu istememistim sonradan bunalima girdim onu sevdigimi anladim biraraya geldik cok mutluyduk simdi boyle olmaya cok uzuluyorum ben hep onu uzuyorum ben neden onun gibi tatli bir insana boyle soguyorum ben hak etmiyormuyum onu:KK43: o cok iyi biri benimle evlenmek istiyor. Ben bazen tvdeki dizilerdeki asklara imreniyorum ordaki erkek karakterlere asik gibi hissediyorum bir zaman sonra geciyor neden boyle oluyorum lutfen yardim edin...
uzun ilişkiyi sürdürmenin tek çaresi sabırdır tatlım sadece sabretmek onu eksikleri yanlışlarıyla da kabul edebilmektir

evlılık oncesı ılıskıler uzun surdumu evlılıge bırsey kalmıyor
evlılık dusunuyorsanız uzun surelı sevgılı olmayacaksınız
onunuze bır omur var herseyı bı gunde yasayınca dıger gunlerı öldurmus oldugunuzu dusunun oyle bırsey bu da

Back
X