- 21 Ekim 2021
- 1
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi anonimgirl12
Yaklaşık 20 gündür bitmeyen bi adet kanamam var son 3-4 aydır da 15 gün sürüyordu kadın doğuma randevu bulamıyorum benimle aynı problemi yaşayan var mı?? Korkmalımıyımm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en kısa sürede doktora gitmelisiniz doktora gitmeden de bir şey kullanmayın.Yaklaşık 20 gündür bitmeyen bi adet kanamam var son 3-4 aydır da 15 gün sürüyordu kadın doğuma randevu bulamıyorum benimle aynı problemi yaşayan var mı?? Korkmalımıyımm?
Kesinlikle doktora gidin hemen.Yaklaşık 20 gündür bitmeyen bi adet kanamam var son 3-4 aydır da 15 gün sürüyordu kadın doğuma randevu bulamıyorum benimle aynı problemi yaşayan var mı?? Korkmalımıyımm?
Sorununuz düzeldi mi ? Şu an ne durumdasınızYaklaşık 20 gündür bitmeyen bi adet kanamam var son 3-4 aydır da 15 gün sürüyordu kadın doğuma randevu bulamıyorum benimle aynı problemi yaşayan var mı?? Korkmalımıyımm?
Adetiniz bitti mi acabaYaklaşık 20 gündür bitmeyen bi adet kanamam var son 3-4 aydır da 15 gün sürüyordu kadın doğuma randevu bulamıyorum benimle aynı problemi yaşayan var mı?? Korkmalımıyımm?
Merhaba adetiniz ne durumda acavaYaklaşık 20 gündür bitmeyen bi adet kanamam var son 3-4 aydır da 15 gün sürüyordu kadın doğuma randevu bulamıyorum benimle aynı problemi yaşayan var mı?? Korkmalımıyımm?
Merhaba benim dış gebeligim oldu 9ekimde kanamam başladı, ve beta düştü ekim 31e kadar kanamam sürdü 5 gün kesildi kasım 1 5 arası sonra kasım 6sı yeniden kanamam başladı 7 gün oldu anlamadım bir türlü tam bitecek gibi kahverengine dönüyo sonra yine kana dönüyor 2defada gittim kadın doguma bişey yok diyip gönderdiler çarşamba yeniden gidecegimHanımlar bu ay ben 7 gün soğan kürü ve mixovul fitil kullandım. Bunun sonucunda adetim 5 gün erken geldi.. ilk iki gün adet olucam sandım kahverengi lekelenmelerim oluyordu ped koyuyordum ama ne gelen vardı ne giden.. sonra bi kaç gün de pıhtılı kan gelmeye başladı ama öyle sık sık değil.. sonrasın da da peçeteye sildikçe kan gelmeye başladı.. ve şuan 15. Günüm ve hala kesilmedi.. her idrar sonrası bir damla pıhtı şeklinde kan geliyor.. benim gibi benzer bi durum yaşayan oldu mu .. sizce neyden kaynaklanmış olabilir??
Merhaba benim dış gebeligim oldu 9ekimde kanamam başladı, ve beta düştü ekim 31e kadar kanamam sürdü 5 gün kesildi kasım 1 5 arası sonra kasım 6sı yeniden kanamam başladı 7 gün oldu anlamadım bir türlü tam bitecek gibi kahverengine dönüyo sonra yine kana dönüyor 2defada gittim kadın doguma bişey yok diyip gönderdiler çarşamba yeniden gidecegim
Benimde çok, kafamı kurcalıyor 120de ki, beta 1ay kanamalı olur mu, yaaBenim de bitecek mi başlayacak mı anlayamıyorum ... Sadece bir damla pıhtı şeklinde geliyor.. doktora da gidemiyorum.. aklımı kurcalıyor kötü bişey mi var acaba diye
Kızlar ihmal etmeyin benim de 15 günü geçkin bir kanamam oldu bu ay çok zorlandım bitmek bilmedi resmen hatta ilk soyledigimde doktor rahim ağzı mi büyüdü diyip endiselendi şükür yokmuş öyle bir şey hormon bozukluğu nedeniyle anormal bir kanama olmuş ilac ile zor kesildi 3 gün kullanıp bırak dedi 3.gunu gecesi kesildi şükür birde bu ay için hormon ilacı verdi koruma özelliği olmayan onu kullanıyorum ihmal etmeyin mutlaka gidin bir muayene olun Allah şifa versin inşallah![]()
Bu arada kanaman çok muydu senin ?? Benim ki az az geliyordu sadece ve tam 15 gün sürdü .. soğan kürünün faydası mı desem zararı mı desem bilemedimKızlar ihmal etmeyin benim de 15 günü geçkin bir kanamam oldu bu ay çok zorlandım bitmek bilmedi resmen hatta ilk soyledigimde doktor rahim ağzı mi büyüdü diyip endiselendi şükür yokmuş öyle bir şey hormon bozukluğu nedeniyle anormal bir kanama olmuş ilac ile zor kesildi 3 gün kullanıp bırak dedi 3.gunu gecesi kesildi şükür birde bu ay için hormon ilacı verdi koruma özelliği olmayan onu kullanıyorum ihmal etmeyin mutlaka gidin bir muayene olun Allah şifa versin inşallah![]()
Soğan kürü hakkinda bir fikrim yok belki o sokturmustur hiç bilmiyorum canım benim normaldi kanamam sonra ki haftada az az geldi mesela sabah az geldi diyodum akşama kesin biter sonra tekrar başlıyordu yoğun değildi ama baya agriliydi hep çok zorlandımBu arada kanaman çok muydu senin ?? Benim ki az az geliyordu sadece ve tam 15 gün sürdü .. soğan kürünün faydası mı desem zararı mı desem bilemedim![]()
Bilemiyorum canım ..stresten mi mevsim değişikliğimi yoksa üstüne mi çok düşüyoruz da iyice dengemiz bozuluyo anlayamıyorum.. güya bu iki ayı değeelendirecektik.. doktorum kendiliğinden hamile kalabilirsin demişti.. ama çöp oldu.. yine tedavi görmek istemiyorum yaa çok yıpratıyor beni..Soğan kürü hakkinda bir fikrim yok belki o sokturmustur hiç bilmiyorum canım benim normaldi kanamam sonra ki haftada az az geldi mesela sabah az geldi diyodum akşama kesin biter sonra tekrar başlıyordu yoğun değildi ama baya agriliydi hep çok zorlandım
Bende hiç bilmiyorum gerçi bende pcos var onun yüzünden hormonlarım bozulmuş koruma özelliği olmayan hormon ilacı kullanıyorum bu ay inşallah tekrarlamazBilemiyorum canım ..stresten mi mevsim değişikliğimi yoksa üstüne mi çok düşüyoruz da iyice dengemiz bozuluyo anlayamıyorum.. güya bu iki ayı değeelendirecektik.. doktorum kendiliğinden hamile kalabilirsin demişti.. ama çöp oldu.. yine tedavi görmek istemiyorum yaa çok yıpratıyor beni..
Bende de pcos var canım ama iki üç gün oynardı sadece adetim ..Bende hiç bilmiyorum gerçi bende pcos var onun yüzünden hormonlarım bozulmuş koruma özelliği olmayan hormon ilacı kullanıyorum bu ay inşallah tekrarlamaz