Uzun süren trip

Ah bu içimdeki sevgi olmasa 1 dk sabretmem. Çoluğum yok çocuğum yok. Bıraksam annem nenden daha fazla sevinir. Ailem hiç bir şey demez bağrına başar. Beni bitiren bu içimdeki sevgi.
Kadinlarin bahanesi seviyorum gidemiyorum demek... Ben acili sevgiye inanmiyorum. Resmen aci cektiriyor sana. Sevsen de gerektigi zaman gitmesini bileceksin. Ondan bu kadar rahat davraniyorlar.

Kızlar direk konuya girmek istiyorum çok canım sıkkın. Eşim bir tartışma yaşandığı zaman uzun uzun tripleniyor küsüyor, saatlerce telefona bakmıyor, konuşmuyor cevap vermiyor. Tamam insan siniri geçene kadar susar ama bu sinirin geçmesini beklemek falan değil. Ben bir sorun olduğu zaman haksızlığa uğrayan dahi olsam küslüğü uzatmak istemem. Illaki ben de karşı tarafı kırmışımdır küslük olmasın der özür dilerim. Barışana kadar icim içimi yer. Esim de bunu bildiği icin resmen beni cezalandiriyor. Artık çok bunaldim. Trip çekmekten ve içimin böyle yanmasından çok yoruldum.
Off çok zor küsen erkek tipi gerçekten zor bi durum aynı evin içinde küslükmü olur eşim hiç küsmez ama babam küser anneme bide yemez içmez surat asık dolanır annem çok çekti bu konuda halende öyle çat pat kapıları çarpar artık küstürmemeye çalışıyoruz ama annem çok yıprandı ağam paşam diye allayıp pullamaktan Allah sabır versin..

Bence bu kişilik sorunu ,değişmeyeceği konularda bezdirmek için erkek kısmı bunu yapıyor ,iletişimi zayıf kendini düzeltemiyor

Valla önceden bende salak gibi haklıda olsam küsünce gönül alırdım içim içimi yerdi şimdi umrumda bile değil isterse hoc konuşmasın sizede tavsiyem daha fazla kendini yıpratıp eşinizin de kabaran egosunu dahada şişmesini sağlamayın.

Ya başka birileri olsa belki bunu kaldırabilir, ben küslük sevmiyorum bunu çok dert ediyorum. Hele ki eşim annem babam gibi sevdiğim biri olunca kalbime oturan ağrıyı geçiremiyorum. Canımdan can gidiyor. Yemin ederim nefret edecek duruma geldim. Son zamanlarda bana yaptığı hatanın haddi hesabı yok. Hayatımı mahvediyor
Anneniz babanız gibi sevmeyin niye kopamayacakmış gibi sevip belli ediyorsunuz. Eninde sonunda el oğlu olduğunu ve hayatınızı çekilmez kılarsa kopartıp atabileceğinizi bilsin ki ona göre kendine çeki düzen versin. Vazgeçemez gibi davranırsanız vazgeçilebilir olursunuz

Normalde trip atmak ve küsmek bizim işimiz. Rol çalmış senin eşin 😂😂😂😂 şaka bir yana hiç sinir olma. O trip artıkça hicbir şey yokmuş gibi davran. Gül konuş bırak o sinir olsun. 😉

Konuşup söz verdirseniz olmaz mı? Yada o sizden bir davranışınızı bırakmanızı isteyince tamam ama sen de bunu bırak deyin? Yani bu davranışın olmaması için nispet yapmak aynısnı yapmak falan çözüm değil bence, konuşup ikna etmeniz gerekiyor

Back
X