• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun vadede 29.5 kilo veriyorum...

Nagore

with God all things are possible!
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
74
1
28
Merhaba,
5 kilo verip 3 kilo alarak devam ediyorum. Her zaman verdiğim kiloların bir kısmını geri almak âdetim :)
Hızlı bir şekilde kilo verme derdim yok, zaten istesem de pek mümkün değil çünkü kansızlık, kolesterol ve (çok fazla da olmasa) insülin direnci sorunum var. Yavaş yavaş da olsa günün birinde 55 kilo olmak istiyorum :) Benim bu uzun serüvenime siz de tanık olun :7:

ben de 84 kiloyum ve 55 kiloya geri dönmek istiyorum.. henüz çabalamaya başlayamadım ama:) inşallah istediğimiz kilolara ineriz ve daha sağlıklı ve mutlu oluruz.. başarılar..

ben de 84 kiloyum ve 55 kiloya geri dönmek istiyorum.. henüz çabalamaya başlayamadım ama:) inşallah istediğimiz kilolara ineriz ve daha sağlıklı ve mutlu oluruz.. başarılar..

Teşekkür ederim, sana da başarılar :)

Günlük açtım ama yazmaya pek fırsatım olmadı. Şu an 84.5-85 kilo civarında seyrediyorum :)

Gelelim bugüne...

Sabah: 2 yumurtadan yağsız omlet
3 ince dilim ekmek
10 zeytin
1 bardak tatlandırıcılı ıhlamur çayı

Ara: 1 fincan şekersiz Türk kahvesi
2 adet cookie

Günlük kalori alımını düşük tutmaya çalışıyorum bugünlerde ama pek mümkün olmuyor. Geri kalan zamanı Eti Form'un mısır-pirinç patlakları ve tatlandırıcılı ıhlamur veya tatlandırıcılı limon aromalı maden suyuyla geçireceğim :) Günün toplamı 1100 kaloriyi geçmeyecek. Sınav döneminde olduğum için spora, yürüyüşe ayıracak fazla vaktim yok maalesef. Ayrıca sürekli ders çalıştığım için atıştırma ihtiyacı duyuyorum, dersler zorladıkça yemeğe sarılacağım diye korkuyorum :27::52: Şimdilik her şey yolunda. Şu sınav dönemini kaçamaksız, kazasız belasız atlatırım inşallah :33:

Back
X