Uzun Zaman Önce Yapmış Olmam Gereken Şeyi Yaptım NİHAYET

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
123
Evet ilk ya da ortaokulda götürmeleri gerekirdi beni dikkat dağınıklığımdan dolayı psikiyatr a ama ben bu gün bu yaşımda ancak cesaretimi toplayıp gidebildim.
Dr hikayemi irdeledi ve ağladım...
Ayrılıklar ölümler başarısızlıklar ortaya döküldü ve ben de tutamadım kendimi.
Sonuç hiperaktivite alt başlığında dikkat dağınıklığymıs ama kız cocuklarında genelde sadece dikkat dağınıklığı seklinde görünürmüş ve tabii ki DEPRESYON...
Dün aldatıldığımı ve terkedilme sebebimin bu olduğunu öğrendim. Ama bu durumda daha cok çocukluğumdan gelen yükler etkili oldu.
Bir anti depresan verdi adı : SELEKTRA
Allahım şifa verir inşallah ve çocukluğumdan beri peşimi bırakmayan bu içimdeki kasvetten kurtulum.

Evet ilk ya da ortaokulda götürmeleri gerekirdi beni dikkat dağınıklığımdan dolayı psikiyatr a ama ben bu gün bu yaşımda ancak cesaretimi toplayıp gidebildim.
Dr hikayemi irdeledi ve ağladım...
Ayrılıklar ölümler başarısızlıklar ortaya döküldü ve ben de tutamadım kendimi.
Sonuç hiperaktivite alt başlığında dikkat dağınıklığymıs ama kız cocuklarında genelde sadece dikkat dağınıklığı seklinde görünürmüş ve tabii ki DEPRESYON...
Dün aldatıldığımı ve terkedilme sebebimin bu olduğunu öğrendim. Ama bu durumda daha cok çocukluğumdan gelen yükler etkili oldu.
Bir anti depresan verdi adı : SELEKTRA
Allahım şifa verir inşallah ve çocukluğumdan beri peşimi bırakmayan bu içimdeki kasvetten kurtulum.

inşaallah.sakın pes etme.ilaçların çok faydasını görürsün

Sanirim psikolojik problemleri yüzünden aldatilip terkedilmis ben öyle anladım
Doğru mu anladım ki
Ama başkası aldatmışsa konu sahibinin dikkat bozukluğunun ne etkisi olabilir, adamın karakteri bozuksa pür dikkatte olunsa nany bence ama uzman değilim tabi

Ama başkası aldatmışsa konu sahibinin dikkat bozukluğunun ne etkisi olabilir, adamın karakteri bozuksa pür dikkatte olunsa nany bence ama uzman değilim tabi

Iste bende öyle düşündüm
Hiç bir davranış hiç bir hastalık aldatmaya aracı değildir

İnsanlar artik antidepresanlarla ahbap olmuslar.
Her sey kendi icimizde bitiyor. İlac gecici bir cozumdur kalici cozumu bulmak icin manevi bir tadilat gerekli olabilir..
Gecmis olsun..
ben de aynen böyle düşünüyorum. yıllarca kendimi bu şekilde teskin ettim ama uykuların kalitesiz. Durduk yere mani olamadığım ağlama krizler vs. sonrası ben de dr a gitme kararı aldım. Gerginlikten sırtı ağırmaya başlamıştı

Back
X