Uzun zaman sonra duygusal kıpırdanma

icecold

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
572
221
323
43
Merhaba arkadaşlar,
Sonunda korktuğum başıma geldi ve birisine fena halde tutuldum galiba
3 sene önce boşandım çocuk yok
Artık erkek sineğe bile tahammül edemem heralde derdim hep
Gelin görün ki duygularımı ele geçiren birisi var şu an
Ama işler öyle sarpa sardı ki şöyle;
Bi ortamda tesadüf eseri tanıştık
Nasıl oldu bilmiyorum ama görür görmez etkilendim
Ama bu mevzulardan o kadar çok yıpranmışım ki olumsuz cevap verdim
Ama daha sonrasında sürekli onu düşünür oldum
Aklımdan hiç çıkmaz oldu
O kadar gururlu ki ölse bi daha benimle konuşmaz, o da haklı
Zaten ben de korkuyorum artık, istemiyorum
Böyle çok mutlu ve huzurluyum, ama onu kafamdan atmam lazım peki nasıl?
Kafamdaki bu tutarsızlığı çözmem lazım
Belki buraya yazarak yorumlarla kafam dağılır diye düşündüm
Şimdiden teşekkürler...
Not: Bu olaydan sonra yüzüme bile bakmıyor ve bulunduğum her yerden kaçıyor.
Bunu da değerlendirin lütfen :(

Son düzenleme:
Herkes size kotu seyler yasaticak diye bir kaide yok aslinda degerlendirebilirdiniz. Her insan yeni bir umut yeni bir hikaye.

Niye yazık ettiniz ki :110:
Yaşadığınız bir şanssızlığın belki de büyük bir şansı etkilemesine, yok etmesine izin verdiniz. Hayat devam ediyor herşey insanlar için. Neden tekrar denemeyesiniz?? :KK51:

Ona ulaşın ve o an ki ruh halinizin iyi olmadığını öne sürerek baştan baslayabilirsiniz. O kadar da anlayislidir herhalde

Niye yazık ettiniz ki :110:
Yaşadığınız bir şanssızlığın belki de büyük bir şansı etkilemesine, yok etmesine izin verdiniz. Hayat devam ediyor herşey insanlar için. Neden tekrar denemeyesiniz?? :KK51:
Artık o kadar paranoya olmuşum ki
Aynı şeyleri yaşama korkusu ve birine bağlanma korkusu
Bir de boşandıktan sonraki hayatım sihirli değnek değdirmiş gibi mükemmel akmaya başladı
Huzur zaten hiç birşeye değişilemez
Yine aynı her şey güzel başlıyacak sonra beni üzecekmiş gibi geliyor
Ne bilim paranoya işte
Karşıma bir sürü insan çıktı aslında ama hiç birine böyle olmamıştı

Eşim bana tanışma teklifi ile geldiğinde geri çevirmiştim elektrik alamadım dedim.sonra aylar sora yolda gördüm bi kıpırtı oldu.ona mesaj attım.beni geri çevirmedi çünkü aklı hala bendeymiş.yani eğer laf olsun diye sana tanışma teklif etmedi ise,siz ona adım atarsanız koşarak gelecektir.laf olsun diye yaptıysada , adamdan cacık olmayacağını anlamış olursunuz.lütfen pişman olmamak için o adımı atın.

Eşim bana tanışma teklifi ile geldiğinde geri çevirmiştim elektrik alamadım dedim.sonra aylar sora yolda gördüm bi kıpırtı oldu.ona mesaj attım.beni geri çevirmedi çünkü aklı hala bendeymiş.yani eğer laf olsun diye sana tanışma teklif etmedi ise,siz ona adım atarsanız koşarak gelecektir.laf olsun diye yaptıysada , adamdan cacık olmayacağını anlamış olursunuz.lütfen pişman olmamak için o adımı atın.
Böyle bişey yapmak için kendime zaman tanımalıyım
İyice emin olup ondan sonra olabilir belki :(

Ona ulaşın ve o an ki ruh halinizin iyi olmadığını öne sürerek baştan baslayabilirsiniz. O kadar da anlayislidir herhalde
Benim bu cevabımdan sonra yüzüme bile bakmıyo artık
Yüzüme bakmayı bırak bulunduğum ortamdan kaçıyo adeta

Böyle bişey yapmak için kendime zaman tanımalıyım
İyice emin olup ondan sonra olabilir belki :KK43:
Ama yazanlara verdiğin cevaplara bakılırsa, gerçekten ne istediğinizi bilmiyorsunuz gibi. Adam da niye aklınız bu kadar takılı kaldı peki?

Direkt tanışalım, pişmanım değil de, özür temalı bir konuşma yapmaya bakın. Sizi kırdım galiba, ama inanın bu size karşı bir reddetme değil, yaşadağım kötü deneyimden sonra auto-kontrol mekanizması oldu bu bende diyip, bir sohbet başlatırsanız, adamı arkadaş olarak tanıma fırsatınız olur belki. Sonra bakarsınız daha fazlasını istiyormusunuz bu adamdan.

Kafam karman çorman
İstemekle istememek arasında kaldım kabul ediyorum
Daha şimdiden hayır dedim diye suratıma dahi bakmayan birisi
İleride neler yapmaz
Ben onu kıracak yada rencide edicek bişey demedim ki
Kibarca teşekkür edip hayır dedim
Böylemi yapmak lazım??

Artık eskiye göre daha tecrübelisiniz. Daha iyi tanımaya çalışarak güzel bi ilişkiye yelken açabilirsiniz bana kalırsa.
Sizin olumsuz cevabınızdan sonra onun köşe bucak sizden kaçması da halen siz odaklı yaşadığını göstermekte. Ufak bir adım atın :)

Artık eskiye göre daha tecrübelisiniz. Daha iyi tanımaya çalışarak güzel bi ilişkiye yelken açabilirsiniz bana kalırsa.
Sizin olumsuz cevabınızdan sonra onun köşe bucak sizden kaçması da halen siz odaklı yaşadığını göstermekte. Ufak bir adım atın :)
Benden nefret ettiğini düşünmeye başlamıştım

Back
X