Uzun zaman sonra yeniden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anzu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anzu

Yo sakinim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2020
101
181
18
24
Biliyorsunuz ki korona yüzünden hepimiz evlerdeyiz ama işte hâlâ çalışması gereken insanlar var. Yakın olduğum ve gerçekten sevdiğim bir akrabam da aynı şekildeydi. Yaşı risk grubundaydı ama işte yasak çıkmadan önce virüs bulaşmış kendisine. Dün vefat haberini aldık. Yıllar önce vefat eden en yakın arkadaşımdan sonra ilk defa böyle hissettim ve durumun ciddiyetini geç biliyorum ama daha yeni anladım. Yapmam gereken ne bilmiyorum. Yoğun bakımda olan sevdiklerim de var. Vaka sayıları açıklanınca onlardan birini tanıyor olmak daha da tuhaf hissettiriyor. Annem toplantılarda bulunmak zorunda kaldığı için biraz korkuyorum açıkçası. Ne yapılmalı ?

Başiniz sağolsun. Kaç yasindalardi?

Allah sabır versin. Duymuşsunuzdur hamile kadın, kanındaki bebeğiyle vefat etti bu virüs yüzünden. O da halamların komşusu. Çok çok içim acıdı. Bir kesim vardı virüsü ciddiye almayan, artık alıyorlar mıdır merak ediyorum.

Annenizin katılmak zorunda olduğu toplantılar internet üzerinden konferans şeklinde yapılamıyor mu? Eşim 3 haftadır evden çalışıyor, toplantıları da öyle yapıyorlar. Şu zamanda çalışanlarını bir çatı altında toplamaya çalışan kimsenin yatacak yeri yok.

Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun.
Çok üzüldüm.
Çalışmak zorunda kaldığı için kapmış. İnsan kahroluyor.

Sanırım bu hafta o şekilde ilerleyecek.

Basiniz sağolsun
Bizim de dun genc bir tanidigimiz vefat etti , cok uzucu gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…