- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- 63
- Konu Sahibi pembepante
herkese hayırlı aksamlar...bu ara kendmi yalnız güçsüz ve cagresiz hissediyorum hemen sizlere kostum bnim güçlü ve bana yol gösteren arkadaşlarım benim sorunlarımı biliyorsunuz seytan bir kaynanam ve umursamaz eski eş..eski kayınvalidem hala hep seytanlık peşinde yapmadıgını bırakmıyor bana kacırıcam o cocugu o cocuk benim diye..babası hala görmedi kızını 2 bucuk yasında koskocaman kız oldu...gecen hbr yollamıs gelicekmiş görmeye hemen avukatımı aradım bizim bosanma kararımız verildi ama darbe olayından snra uzadı avukatımda sakın ha mahkeme kararı olmadan gösterme alır götürür cocgu mahkeme olana kadr göremezsin dedi..oda haklı okdr cok tehtit ediyorlaki beni cocgumla dısarıya cıkamaz oldum ben..kızlar bana yardım edin ben ne yapmalıyım??bu 1. ikinci olarak eski kayınvalidemden bıktım usandım piskolojimi bozdu iyice artık namusuma kir atmaya başladı cok agır geliyor artık tasıyamaz oldum polistenden korkmuyor bu kadın mevki sahibi herseyi para ile satın alıyor ben ne yapayım kızlar nolur bana yazın neolur