- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi pembepante
nasıl olucak o cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl olucak o cnm
avukatta öyle dedi alırsa cocgu göremezsin kendi elinle veriyorsun dedi..bi yandanda demişti içini ferah tut kacırılarsa yandılar diye iyice kafam karıstıYanından geçerken sen de bildiğin tüm küfürleri et sonra bas kahkahayı.
Mahkeme kararı olmadan da kızını ne ver ne görüştür.
cok tesekkr ederim cnmsemurcan eski bir gazeteci üyemiz yanlış bilmiyorsam . Ben fikirlerimi söylerim ama alanı olan biri varken bana laf düşmez bence inşallah o sana yardımcı olur :))
ak parti kadın kolları baskanı parti üzerinden bana yapmadıgını bırakmıyor ne işe girebiliyorum ne bişi kucuk yerdeyiz iyice piskolojim bozuldu ..Ne mevkiye sahip o kv
Allahım ya psikopat kv ne olacak nerede yaşıyorsun ki bu kadar küçükak parti kadın kolları baskanı parti üzerinden bana yapmadıgını bırakmıyor ne işe girebiliyorum ne bişi kucuk yerdeyiz iyice piskolojim bozuldu ..
O zaman kucuk yerde de oturuyormussun bunu kendi lehine ceviriyorsun :) bir dedikodu team kuruyorsun (en ayakli gazete olanlarindan) "ayy ben boyle kadin gormedim, bosandim hala kurtulamadim, dusman basina vermesin Allah" ile baslayan cumlelerini butun ilceye yayiyorsun :) anlayacagi dil bucnm burda söylemem nekdr dogru bilmiyorum ak parti kadın kolları baskanı yani partınin gücünü kullanarak bana yapmadıgını bırakmıyor ne işe girebiliyorm ne adım atabiliyorum
herkese hayırlı aksamlar...bu ara kendmi yalnız güçsüz ve cagresiz hissediyorum hemen sizlere kostum bnim güçlü ve bana yol gösteren arkadaşlarım benim sorunlarımı biliyorsunuz seytan bir kaynanam ve umursamaz eski eş..eski kayınvalidem hala hep seytanlık peşinde yapmadıgını bırakmıyor bana kacırıcam o cocugu o cocuk benim diye..babası hala görmedi kızını 2 bucuk yasında koskocaman kız oldu...gecen hbr yollamıs gelicekmiş görmeye hemen avukatımı aradım bizim bosanma kararımız verildi ama darbe olayından snra uzadı avukatımda sakın ha mahkeme kararı olmadan gösterme alır götürür cocgu mahkeme olana kadr göremezsin dedi..oda haklı okdr cok tehtit ediyorlaki beni cocgumla dısarıya cıkamaz oldum ben..kızlar bana yardım edin ben ne yapmalıyım??bu 1. ikinci olarak eski kayınvalidemden bıktım usandım piskolojimi bozdu iyice artık namusuma kir atmaya başladı cok agır geliyor artık tasıyamaz oldum polistenden korkmuyor bu kadın mevki sahibi herseyi para ile satın alıyor ben ne yapayım kızlar nolur bana yazın neolur
ak parti kadın kolları baskanı parti üzerinden bana yapmadıgını bırakmıyor ne işe girebiliyorum ne bişi kucuk yerdeyiz iyice piskolojim bozuldu ..