uzun zamandan sonra yine ben hatırladınız mı canım arkadaslarım size yine cok ihtiyacım var

Yanından geçerken sen de bildiğin tüm küfürleri et sonra bas kahkahayı.
Mahkeme kararı olmadan da kızını ne ver ne görüştür.
avukatta öyle dedi alırsa cocgu göremezsin kendi elinle veriyorsun dedi..bi yandanda demişti içini ferah tut kacırılarsa yandılar diye iyice kafam karıstı

cnm burda söylemem nekdr dogru bilmiyorum ak parti kadın kolları baskanı yani partınin gücünü kullanarak bana yapmadıgını bırakmıyor ne işe girebiliyorm ne adım atabiliyorum
O zaman kucuk yerde de oturuyormussun bunu kendi lehine ceviriyorsun :) bir dedikodu team kuruyorsun (en ayakli gazete olanlarindan) "ayy ben boyle kadin gormedim, bosandim hala kurtulamadim, dusman basina vermesin Allah" ile baslayan cumlelerini butun ilceye yayiyorsun :) anlayacagi dil bu

taşın...
bidaha gormezsin durumun musaitse mobilyali bir ev bul gittigini bile anlamasinlar göcle falan ugrasma boylece gormemis olursun
cocugunuda kalabalik bir ortamda senin nezaretinde gormesine musaade et

pembepante pembepante

sevgili konu sahibi, henuz konuyu okuyamadim ancak hizli tarama yaparken hem parti uyeligi hem de bir sikintisal hal iletileri gordum.
bana munferit bir mesaj atar misiniz? mecvut partinin kadin yonetiminde tanidiklarim var. hakli oldugunuzu ispat ettiginiz durumda kendisi ihrac cezasi dahi yer.

herkese hayırlı aksamlar...bu ara kendmi yalnız güçsüz ve cagresiz hissediyorum hemen sizlere kostum bnim güçlü ve bana yol gösteren arkadaşlarım benim sorunlarımı biliyorsunuz seytan bir kaynanam ve umursamaz eski eş..eski kayınvalidem hala hep seytanlık peşinde yapmadıgını bırakmıyor bana kacırıcam o cocugu o cocuk benim diye..babası hala görmedi kızını 2 bucuk yasında koskocaman kız oldu...gecen hbr yollamıs gelicekmiş görmeye hemen avukatımı aradım bizim bosanma kararımız verildi ama darbe olayından snra uzadı avukatımda sakın ha mahkeme kararı olmadan gösterme alır götürür cocgu mahkeme olana kadr göremezsin dedi..oda haklı okdr cok tehtit ediyorlaki beni cocgumla dısarıya cıkamaz oldum ben..kızlar bana yardım edin ben ne yapmalıyım??bu 1. ikinci olarak eski kayınvalidemden bıktım usandım piskolojimi bozdu iyice artık namusuma kir atmaya başladı cok agır geliyor artık tasıyamaz oldum polistenden korkmuyor bu kadın mevki sahibi herseyi para ile satın alıyor ben ne yapayım kızlar nolur bana yazın neolur

Bi diziyi hatirlatti bana ama hangisini:110:

ak parti kadın kolları baskanı parti üzerinden bana yapmadıgını bırakmıyor ne işe girebiliyorum ne bişi kucuk yerdeyiz iyice piskolojim bozuldu ..

Yaşadığınız yerin yerel gazetesi vardır muhakkak. Ya da işte atıyorum Ege'de yaşıyorsunuz Hürriyet Ege, Milliyet Ege diye sırf o yöreye özgü gazete ekleri çıkarıyorlar. SusmayanKalem SusmayanKalem 'in önerisi çok akıllıca. Arayın o yerel gazeteleri deyin buranın kadın kolları başkanı benim eski kayınvalidem, bana bu tarz şeyler yaptı ben röportaj vermek istiyorum. Bence haber niteliği taşır magazinsel olsa da :) Rezalet bir durum yani bu.

kızlar ben gazeteciyim yardımcı olmak isterim yalnız konu sahibi hanımefendiyi zora sokmadan yardım etmemiz gerekir. sadece kayınvalide üzerinden giderek vs.

yoksa biz haberi yazarız biter ama konu sahibinin canını iyice yakabilirler. bu riski almayalım.

Back
X