uzun zamandir bebek bekleyenler

Su an adet sancilarim basladi bir kac gün önceden baslar hep ümidim yok bu aydada okadar zor ki tam 4 senedir ugrasiorum artik inanin akacak göz yasim bile kalmadi her ay aglamaktan .. rabbimin bir bildigi vardir demekten baska bise gelmior elimden

Ah canım kolay değil elbet seni iyi anlıyorum :-( rahim filmi çektirdinmi? Sen ve eşin bütün tahlilleri yaptırdınızmı peki?
İmtihan dünyası işte biliyosun Rabbimizin imtihanı sabret lütfen ALLAH herşeye Kâdir....bakarsın bir anda gelmiş
Benim bir yakınım 12 senelik evli ve birkaç ay önce bebeği oldu
yaşı da 35'ten fazla
ALLAH ol deyince oluyor
Lütfen ümitsizliğe düşme

Ah canım kolay değil elbet seni iyi anlıyorum :-( rahim filmi çektirdinmi? Sen ve eşin bütün tahlilleri yaptırdınızmı peki?
İmtihan dünyası işte biliyosun Rabbimizin imtihanı sabret lütfen ALLAH herşeye Kâdir....bakarsın bir anda gelmiş
Benim bir yakınım 12 senelik evli ve birkaç ay önce bebeği oldu
yaşı da 35'ten fazla
ALLAH ol deyince oluyor
Lütfen ümitsizliğe düşme

Herseyi yaptik canim sonuclarimiz tertemiz cikti cok sükür tabi rabbimin bir bildigi vardir dogru zamani bekliyordur iste ama insaniz takiyoruz kafamiza iste rabbim herkezin kalbine göre versin insallah

Herseyi yaptik canim sonuclarimiz tertemiz cikti cok sükür tabi rabbimin bir bildigi vardir dogru zamani bekliyordur iste ama insaniz takiyoruz kafamiza iste rabbim herkezin kalbine göre versin insallah

Amin canım amin İnşaaAllah inanmaktan vazgeçme sabret ALLAH nasip edecek hepimize İnşaaAllah ben inanıyorum vaktimiz geldiğinde O ne takdir etmişse boynumuz kıldan ince... sağlığınız yerinde ya en önemlisi bu zaten herzaman şükretmemiz lazım elhamdulillah... bişeylerle meşgul ol bence iyi gelir ben bazen ahşap boyama falan yapıyorum boyamak iyi geliyo şimdi çay tabakları boyuyorum polyester aldım bu sefer
Kafamı dağıtmaya çalışıyorum sende öyle yap

Amin canım amin İnşaaAllah inanmaktan vazgeçme sabret ALLAH nasip edecek hepimize İnşaaAllah ben inanıyorum vaktimiz geldiğinde O ne takdir etmişse boynumuz kıldan ince... sağlığınız yerinde ya en önemlisi bu zaten herzaman şükretmemiz lazım elhamdulillah... bişeylerle meşgul ol bence iyi gelir ben bazen ahşap boyama falan yapıyorum boyamak iyi geliyo şimdi çay tabakları boyuyorum polyester aldım bu sefer
Kafamı dağıtmaya çalışıyorum sende öyle yap

Amin insallah canim .. aynen haklisin bende biseler yapmaya calisiorum kafam dagilsin diye ama iste yinede aklinin bir kösesinde kalior.. sen nezamandir bekliorsun cnm ?

Eki Görüntüle 1893563 Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim 1 yıldır deli gibi çocuk için uğraşıyordum denemediğim şey kalmadı artık umudum tükenmeye başlıyordu oluruna bıraktım öylesine 1-2 kez ay içersinde denedik ve 8 günüm geçiyordu bugün test yaptım :nazar: Rabbim hepimizin kalbine gönlüne göre versin :KK68:
yaaa çok sevindim ALLAH kucagına almayı nasip etsin. Ben 3 yıllık evliyim 15 aydır deniyoruz klomen kullandım bende. çatlatma iğnesinde 15 gün geçti normalde yarın adet olmam gerekiyo karnımda cok ağrıyo ama inşallah olmam bu ay

Aynen cnm doğru diosun... aslında vurdum duymaz olacaksın kafana takmayacaksin ya o zaman kendiliğinden nasıl oluo hamilelik biz acaba çok istediğimiz icin stres mi yapioruz yaa bazen düşününce çıldıracak mis gibi oluorum bazen nie boleyim vakti zamanı var diorum psikolojim çok bozuldu yaa evde tek kalmaktan ne düşündüğümu de bilmiorum sen de benim gibimisin yoksa ? :KK43:
Kesinlikle doğru söylüyosun cNIM cok kafamıza takıyoruz.

ArkDaşlar merhaba bende aranıza yeni ktıldım. Hep takip ediyodum sizi burdan. 15 aydır bizde deniyoruz doktor hiç bir sorun olmadığını söyledi. klomen iğne kullandım hepsini ama bilmiyorum bende takmadan duramıyorum. mantıklı düşününce demek hayırlı değilmiş diyorum zamanı var diyorum ama yaşadığınız seylerin aynısını yaşıyorum bende. her adet oldugumda ağlıyorum kimseyi görmek istemiyorum. herkesin var mı bişeyler diye sormasından bıktım. 4 arkadaş grubumuz var 3 üde hamile tek ben kaldım. her oturmamıza aynı muhabbetlerden sıkıldım buluşalım dediklerinde yalan söylüyodum artık. çünkü psikolojim daha da bozuluyo onları gördükçe. eşlerinin sürekli karınlarını sevmesi biz bu ismi koycaz şunları yapcaz demeleri. eşimde üzülüyodur eminin... neyse fazla dolmuşum yeni katılınca :)

Selamun Aleykum arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen yaa . Aralık ayında dusuk yaptım bi sknti yok ama ilmadi bugün adetimden 6 gün gcti . Test yaptım çıkmadı. Yenimi hamile kaldım acaba ondan mı çıkmıyor. 1 hafta daha bkletip kan mi versem

Dua edin benim için lutfn . Bende size edeceğim insaAllah isimlerimizle dua edin. Çok ihtycm var . Neden negatif çıktı anlayamadım. Acaba yeni kalmış olupta kana karışmamış da olabilir diye dusunmuyorum başına gelen varsa nolur yazsın. Yeni katıldım araniza insaAllah güzel bir haber alirimm.

Selamun Aleykum arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen yaa . Aralık ayında dusuk yaptım bi sknti yok ama ilmadi bugün adetimden 6 gün gcti . Test yaptım çıkmadı. Yenimi hamile kaldım acaba ondan mı çıkmıyor. 1 hafta daha bkletip kan mi versem
kana baktır canım bence en garanti yol. ben artık test almıyorum daha çok üzülüyorum benim daha bir gün geçti adetimden heralde bir hafta beklerim öyle kana baktırırım. ama ümitli değilim tabikide.

Dua edin benim için lutfn . Bende size edeceğim insaAllah isimlerimizle dua edin. Çok ihtycm var . Neden negatif çıktı anlayamadım. Acaba yeni kalmış olupta kana karışmamış da olabilir diye dusunmuyorum başına gelen varsa nolur yazsın. Yeni katıldım araniza insaAllah güzel bir haber alirimm.
olabilir canım bence hemen olumsuz düşünme en büyük hatayı orda yapıyoruz zaten. Dua edelim hep diyorum zaten hepimiz için Allahım isteyen herkese nasip etsin. İNŞALLAH bizde yazarız bir gün buraya çift çizgileri.

bizde bir senedir istiyoruz rahim filmi vs herşey temiz çok şükür dün çatlatma iğnesş oldum bakalm bekliyorum

yaaa çok sevindim ALLAH kucagına almayı nasip etsin. Ben 3 yıllık evliyim 15 aydır deniyoruz klomen kullandım bende. çatlatma iğnesinde 15 gün geçti normalde yarın adet olmam gerekiyo karnımda cok ağrıyo ama inşallah olmam bu ay
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederim:KK200: Allah sanada nasip etsin umarım vardır.. benimde çok ağrım vardı halada sürüyor düşük riski olabilir dedi doktorum düşük önleyici ilaca başladım Rabbim bana sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sana ve tüm isteyenlerede müjdeli haberleri almayı nasip etsin.. emeklerimiz zayii olmasın inşallah

Aminn inşallah canım çok teşekkür ederim:KK200: Allah sanada nasip etsin umarım vardır.. benimde çok ağrım vardı halada sürüyor düşük riski olabilir dedi doktorum düşük önleyici ilaca başladım Rabbim bana sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sana ve tüm isteyenlerede müjdeli haberleri almayı nasip etsin.. emeklerimiz zayii olmasın inşallah
Ne güzel dua ettim canım aminnnn Allah razı olsun sağolasım

Selam kızlar. Biz de 10 aydır deniyoruz ama olmadı hala. Bu ay ovulasyon testi alıp kullandım. Bu yöntemi deneyip hamile kalan var mı?

Back
X