Şimdi benim yaklaşık 1 senedir bir yakın arkadaşım var.Okulda sürekli birlikteyiz. Ve ben bu arkadaşımı gerçekten çok seviyorum şimdiye kadarki tanıdığım en masum en çıkar düşünmeyen insan diyebilirim.Fakat sorun şu ki bu arkadaşımla nasıl anlatsam iletişimimiz kuvvetli olamıyor. Çünkü ortak zevklerimiz pek yok diyebiliriz. Mesela uzun uzun sohbet edemiyoruz. O şıpsevdi birisidir sürekli aşk işleriyle ilgilenir platonik olur genellikle.Bana bunları anlatır sürekli bende tam tersine böyle şeylere hiç ilgi duymam.Yani ona elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama daha fazlası gelmiyor o her hafta birini seviyor her hafta başka birisi için ağlıyor bende açık söylemek gerekirse umursamıyorum yani 2 saat teselli falan etmek gelmiyor içimden.Bende genelde gülmeyi güldürmeyi severim sürekli espri yaparım diğer arkadaşlarımla saatlerce konuşabilirim ben bir espri yaparım o devamını getirir öyle öyle gülmekten karnımız ağrır ama bu arkadaşımla olmuyor ben komik birşey söylesem gülmüyor bazen gülsede devamını getirmiyor yani konuşacak birşey bulamıyorum.Muhabbete bir yerde nokta konuluyor sonra öyle duruyoruz. Yada mesela o sürekli saçıyla başıyla ilgilenir beni her gördüğünde '' Saçım nasıl sence ?? '' der endişeli endişeli. Bende ''mükemmel 'hayran kaldım' derim her zaman.Bense özen göstermem saça başa her gün at kuyruk yapıp giderim. Bazen diyorum '' Acaba beni tınlamıyor mu ? '' Ama sonra bir anda beni kendisinden çok sevdiğini söylüyor bana üzüldüğüm herşey için destek oluyor arkamdan konuşmuyor ben birşeye ağlarsam o da benle birlikte ağlıyor. Geçen sene bir arkadaşım vardı ben okulda birşeye ağlarken o gülüyordu mesela.Onu çok seviyorum ama kaybetmekte istemiyorum ama diğer arkadaşlarımla olduğu gibi saatlerce konuşabilelim istiyorum. Faceden birşey yazsam yazdığım şeyin cevabını verip susuyor çok soğuk.( özellikle facede yoksa normalde güleryüzlü ) Bana facesinin şifresini vermişti birisiyle birşey konuşmuştu benimde okumamı istemişti kendisinden hoşlanan biri... Diğerlerinede aynı orda soğuk hatta o konuştuğu kişi geç cevap vereceksen hiç konuşmayalım demiş. Yani sanki 2 kardeş gibiyiz birbirimizi seviyoruz ediyoruz ama birbirine zıt kardeşler gibi.Sizce bu durumu nasıl düzeltebilirim ?? :26: