Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çorap, çamaşır ,çeyiz eşyaları satabilirsiniz.Zuccaciye ürünleri de olabilir..Yukarıda yazan gibi durum ,ist İstanbul Avrupa yakasındayiz,Fazla bütçemiz yok pazarcı olan varsa yazabilir mi neler yapmalıyız,nasıl başlamalı yiz ?
Hangi iş kolay ki ?Denemelerinde yarar varBenim eşim pazarcı, zor bir meslek tavsiye etmem
Neden tavsiye etmiyorsunuz yazarmisiniz ?Benim eşim pazarcı, zor bir meslek tavsiye etmem
Benim eşim pazarcı, zor bir meslek tavsiye etmem
Hangi iş kolay ki ?Denemelerinde yarar var
Neden tavsiye etmiyorsunuz yazarmisiniz ?
Allah yardimciniz olsun canim ama bence oyle olunca bereketi daha guzel oluyor.
Çevrem geniş değil malesefAllah yardımcınız olsun tez zamanda iş bulursunuz inşaallah sizin çevreniz genişse toptan çorap ve iç çamaşırı alıp kadınlar arasında satsanız karlı oluyor bi toptancıyla anlaşsanız.
Ben pazara her gittigimde bu insanlarin beyni nasil kaldırıyor diye düşünmeden edemiyorum..çok zor Allah yardım etsinBenim eşim pazarcı, zor bir meslek tavsiye etmem
Yukarıda yazan gibi durum ,ist İstanbul Avrupa yakasındayiz,Fazla bütçemiz yok pazarcı olan varsa yazabilir mi neler yapmalıyız,nasıl başlamalı yiz ?
Allah razı olsun canımBen pazara her gittigimde bu insanlarin beyni nasil kaldırıyor diye düşünmeden edemiyorum..çok zor Allah yardım etsin
Rakika açıklamış aslında benim de babam esnaf haftada 1 gün tatili bayramlarda da 2-3 günlük tatili olur,ama kendi iş yeri olduğu için akşam 7 de 8 de kapatıyor mesela bu aralar, mesela,2-3 gün önce babamın arkadaşı ile karşılaştık o gün adamın izin günü kendisi pazarcılık yapıyor adam eve gitme saati için en erken 10 en geç 12 buluyor dedi,sabahta 5 5.30 da evden çıkıyorum diyor bu kişide şarküteri satıyor,yine sebze meyve satan tanıdığım vardı adamın çok erkenden hale mal almaya gittiğini bilirim eve çok geç gelirdi.
Pazarcılık yapmak istiyorsanız önce bir belediyeye gidin derim,yer kiralama için ne kadar kira istiyorlarmış,ne kadar para gidiyormuş bunu öğrenin önce.