- 23 Şubat 2018
- 335
- 209
- 103
- 33
Merhaba hanımlar daha önceki konularda ve yorumlarda eşimin cezaevine girdiğinden söz etmiştim bilmeyenler için şöyle söyleyim yol kesme kavgasında eşim karşı tarafı yaraladı ama karşıda herhangi kalıcı bir hasar yok sadece vücudun üst kısmına darbe aldığı için eşim kasten yaralamaktan yargılandı ve 4buçuk ay cezaevinde yattı icerideyken yazdığı dilekçe sayesinde şartlı tahliye oldu (denetimli serbestlik) nisan ayında mahkeme oldu ve her iki tarafta anlaşma dahilinde şikayetçi olmayacağını belirtti bugün ikinci mahkememiz oldu biz imzanın duser uzlaşma sağlanır diye beklerken hakim imzanın devamiyla birlikte davanin bir üst mahkemeye verilmesine karar vermiş ayrıca adam öldürmeye teşebbüsten yargilanacaksiniz demiş
(
O kadar üzüldüm ki anlatamam eşim mahkemeden geldiğinden beri bir ağlama hali aldı beni onunda modu düşüyor hal böyle olunca...buraya yazdım sadece icimi dökmek istedim ve belki benzer durumlardan beraat alan varsa duymak istedim
Şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim

O kadar üzüldüm ki anlatamam eşim mahkemeden geldiğinden beri bir ağlama hali aldı beni onunda modu düşüyor hal böyle olunca...buraya yazdım sadece icimi dökmek istedim ve belki benzer durumlardan beraat alan varsa duymak istedim
Şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim