Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önce kendini sev kendine güven. Cevrendeki insanlarin bakisi bile değişecek emin ol benzer yollardan geçtim biliyorum. Üniversite yillarimi zehir ettim asosyalligin dibine vurdum hatta bi ara özellikle kactim insanlardan. Çok zor bi dönemden geciodum ben öyle yaptikca her şey daha da zorlasti... Hatta o donem isler o kadar karisti ki Henuz okul bitmemisken evlendim, yakin bi zamanda da bosandim... Hayatimda en iiyi olduğum dönemler calisip kendi parami kazandgm dönemler oldu hep 3 yildir calisiyorum ki iki kişi karsisinda ne konusacagini bilemeyen ben 50 lise öğrencisini idare etmeyi öğrendim. Once cok korkuyordum sosyal fobi olusmustu uni boyunca insanlardan uzak durdugum icin, korkularimi kuculterek ustesinden gelmeyi ogrendim . tonlarca arkadasim oldu, dostlarim var suan ,hep yanimda olan .. Uzun uzun yazabilirim daha ama kisacasi ; Korksaniz da kirilsaniz da incnseniz de kendinize güvenin ve adim atmaktan çekinmeyin sorunlarinizin üstüne gidin bikmadan usanmadan. yolun basindasiniz su an . Zamanla her şey rayina oturacaktir
aslında aynı şeyi okumuşuz bak ne güzel. bundan 1 ay öncesine kadar berbat, hergün mutsuzluk ve umutsuzluk içinde geçen bir hayatım vardı. baktım olmuyor kendimi hergün üzmekten ve çaresizliğe düşmekten başka bi işe yaramıyor bu düşüncelerimi hemen değiştirdim. hayata herşeye olumlu bakıyorum kötü bişey düşünsem hemen olumlu hayaller kuruyorum. sonuç ne mi 1 ayda hayatım değişti. şimdi çok mutluyum her yeni güne heyecanla uyanıyorum aklıma ilk gelen bugün mükemmel bir gün oluyor. bunu ben başarabildiysem inan herkes başarabilir. çok zor bişey değil sen düşüncenle karşındaki insanları bile değiştiriyorsun yaşın kaç bilmiyorum önünde uzun güzel mutlu geçireceğin yılların var.