Vacit Pamukçu

-Gri-

Bayan pozitif 😄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.407
3.833
83
İyi geceler hanımlar.

Devlette iyi bir doktora burun estetiği olmak istiyordum ve hem evime çok yakın oluşu hem de nette ki iyi yorumlar sonucu, bu doktora sıcak bakmaya başladım. Var mı bu doktora giden, bilen birileri?

Tanımıyorum ama bence evinize yakın olmasına göre seçmeyin ya da bunu bir kriter olarak almayın, kan testi yaptırmaya gitmiyorsunuz neticede, çok ciddi bir ameliyat bu.

Tanımıyorum ama bence evinize yakın olmasına göre seçmeyin ya da bunu bir kriter olarak almayın, kan testi yaptırmaya gitmiyorsunuz neticede, çok ciddi bir ameliyat bu.
Tabii ki sadece yakın diye tamam demeyeceğim. Hatta burada birkaç kötü yorum okudum, vazgeçer gibi oldum bile : (

burun bu sonuçta, en ortada :)

Tabii ki sadece yakın diye tamam demeyeceğim. Hatta burada birkaç kötü yorum okudum, vazgeçer gibi oldum bile : (

burun bu sonuçta, en ortada :)
Evet. Ben aylarca araştırıp çok zor seçtim ve iki gün sonra ameliyatım var ama hala inanılmaz stresliyim, ya kötü bir şey olursa diye düşünüyorum sürekli.

Evet. Ben aylarca araştırıp çok zor seçtim ve iki gün sonra ameliyatım var ama hala inanılmaz stresliyim, ya kötü bir şey olursa diye düşünüyorum sürekli.
merhab vacit bey kaç ay sonraya randevu veriyor. ve ücreti ne kadardı

Back
X