vadesiz banka hesabı, banka işleri hiç anlamıyorum bana yardım edin ltfn

jellybonbon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
267
0
46
İstanbul
merhabalar..

üniversite öğrencisiyim ve zaman zaman elime geçen biriktirmiş oldugum paraları cüzdanımda tuttuğum sürece harcıyorum. yani vadesiz bir banka hesabı açarsam orada biriktirmem benim için daha iyi olacak en azından kumbara gibi kullanma imkanım olacak. ve ben şunu merak ediyorum bankaya gittiğimde kredi karti değil bankamatik olarak kullanabileceğim ögrenciye uygun hatta yıllık alınan şu harçlar var ya onu almayan bankalar var mı? yada sizin önerebileceğiniz hangi bankalar var? tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. düşün düşün çıkamadım işin içinden bankalar internet sitelerinde bu konuyla ilgili bişey de yazmamışlar. son çare sizden yardım isteyeyim dedim..

bana neleri tavsiye edersiniz

Bütün bankalar bildiğim kadarıyla vadesiz hesap açarak bankamatik kartı veriyorlar. Kredi kartı almak zorunda olmuyorsun.
Bankadan bankaya değişir ama o vadesiz hesabına bir kaç tane otomatik ödeme talimatı verirsen (elektrik,tel faturası vb.) alt ayda bir aldıkları üyelik bedelinden vazgeçiyorlar.
sen yine de bankalarla göriüşüp kesin birşey öğren canım. En sağlıklısı o.

evet haklısınız o şekilde daha sağlıklı olacak ama yine de kullanıp memnun olanlara bir sormak istedim çeşit çeşit bankalar var özeller devletler. tavsiyelere göre gidip 2/3 bankayla görüşüp makul olanı seçebilrim o şekilde

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Akbank -26 hesabı açtır, kullanma bedeli yok. Ben 2009 da açtırdım ilk üniversiteye başlarken, 26 yaşına kadar kart ücreti vermeyeceğim.

Son düzenleme:
Birşey değil canım.bende de Akbankın ki vardı.orda para kesiyorlardı.ama benim kart Akbank - 26 değildi.onda parakesilmiyorsa iyi

bu başlığı açman iyi olmuş. 26 yaşındayım. kendi maaşımı yeni yeni kazanıyorum. birikimlerimi ne şekilde değerlendirmem gerektiği konusunda hiçbir bilgim yok.

bu başlığı açman iyi olmuş. 26 yaşındayım. kendi maaşımı yeni yeni kazanıyorum. birikimlerimi ne şekilde değerlendirmem gerektiği konusunda hiçbir bilgim yok.

:) çalışma hayatında başarılar dileyeyim ozaman..
bi de vadeli hesap varmış sanırım onda da faizle parana para katıyormuşssun tam olarak bilmiyorum ama öyle bişeylerde varmış

İş bankasında çatırabilirsin okuldan öğrenci belgeni al öğrenciden hesap ücreti filanda almıyolar

hesap kesim ücreti almayan banka varmı bilmiyorum ama ziraatten nefret ettim her ay para kesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…