Vaginamin üzerinde sivilceler var!!!

Zilanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
1.019
3
116
Almanya
Arkadaslar ne yapacagimi sasirdim:(
bir kac aydir vaginamin üzerinde sivilceler cikti ve niye ciktiklarini cözemedim.
Vaginami temiz tutuyorum losyon sürüyorum ama yinede niye ciktilar cözmüs degilim, doktorada henüz gitmedim sizce zamanla gecermi yoksa mutlaka bir doktora görünsemmi?

Bencede doktora görünün küçük gibi gelen bazı yaralar bile mikrop kaparak önemli sorunlar çıkarabiliyorlar.
Geçmiş olsun

bende genelde agda yapinca orada,tüyler cikarken böyle sivilcve tarzi seyler cikiyor,benmki agdadan belki seninkide o tür biseylerdendir..ama icin rahat etsin doktora git

benimde sivilce çıkıo hep bişi yapmıom geçende irin gibi bişi çıkmış iğrençti bide patladı içinden resmen sivilce irinin beş katı kadar falan çok fazla irin çıktı şimdi geçti doktora gidip göstermeye çok utanıom ya

agdayla trasla vs kökler dönuyor dönduklerı yerde sıvılce cıkıyor
kopar kökunden sonra ızı kalıyor ama daha ıgrenc ve kötu oluyor... bılmıyorum ben de care bulamadım
:delphin:

bendede var o sorun çok çirkin gözüküyor töbe yarabbim ya bide ben bu tür şeyleri çok takarım var mı bi çaresi acaba

bende de var o sorun.ama ağda yaptıktan sonra kıllar çıkmaya başlayınca oluyo.sivilceler.sonra kıllar biraz uzamaya başlayınca geçiyo.bacaklarım da aynı.bacaklarımda sivilce değil ama ağda yaptıktan ve yine kıllar yavaş yavaş çıkmaya başlayınca benek benek,tavuk derisi gibi oluyo.alamıyorum kısayken acıyo.sizin de var mı bacaklarınızda sorun?

arkadaşlar,ilkönce gksijene batırılmış bi pamukla bölgeyi iyice silin ondan sonra jilet,ağda vs,temizliği yapın bittikten sonrada yine oksijenli pamukla silin çünkü genelde mikrop kaptığı için o sivilceler oluşuyor ben bu şekilde yapıyorum hiç sivilce oluşmuyor,

off evet yaa bendeede car bu sorun her yolu denedem yok olmuyo yine kıl dönmesi nedeniyle svilceler çıkıyo :(:(:(ne yapacağımı şaşırdım bi çözüm bulan varsa yardımcı olsun lütfen doktorada gittim ağda epilatör falan kullanma banyo traş bıçağı kullan dedi bende onu kullanmak istemiyorum bi de krem verdi o da işe yaramadı oooooooff of:(

bu konuda malesef bende muzdaribim sivilce kıl dönmesi oluşuyor buda bi süre sonra iz olarak kalıyor çözümleriniz varsa lütfen bizimle paylaşın arkadaşın dedigi gibi oksijeni denicem

kıl dönmes yaa, sıcak agdayı yapoıstırıraak alıyosan tum kıllar dönup sıvılce oluyo, ya yumusak agdayla al elınde cevır yapıstır , jıletle al demıcem o da sıvılce yapıo sınra sıvvılceyı keserek alabılıo ama o da olabılır.. c of cok zor süreklı kıl cıkmasa orda ne guzel olcak

evet agda yada epilasyon yapinca oluyor bu sivilceler bir d eiz kaliyor igrenc oluyor, bir ara esim bana dedi niye böyle sivilce oluyor diye kil dönmesi falan dedim,
simdi bir daha ki ay terminim var kadin doktorunda su anda tatilde, gidecegim bakalim ne önericek bana sizinle paylasirim

bendede var.ben doktora gittim hemde erkekti.ama sadece koltuk altımı gösterdim.krem versem yıllarca kullanman lazım bide işe yaramı belli deil.lazar tek çözüm dedi.kıl dönmelerinide sivri bişeyle (kürdan gibi)patlat kılı çıkar ama kökunden çekme kes dedi.benim vajinada kıllar azaldı ama hep bu sivilcelerin izleri berbat gösteriyo.işimiz çoooook zor...

Ben jiletle alıyorum,ağda bana hem zor hemde ızdırap verici geliyor...daha doğrusu bi türlü beceremedim,jiletle yapanlar için söylüyorum,kılları yumuşatmak için kesinlikle sabun kullanmayın bildiğimiz pudrayı bölgeye iyice sürün,ondan sonra traşlayın sonrasındada hemen yıkamayın peçeteyle silin 2,3 saat sonra yıkayın..... sivilceler içinse sodalı suyu pamukla sivilce olan yerlere sürün sivilcelere birebir.......

vallahi ben doktora gittim ve bana crem verdi sür dedi gecer sivilceler kil dan dolayi gelyior ama cremi sürünce daha iyi olacak mis:)
cremin adin Nystalocal ben kullanacagim bakalim nasil olacak:)

Back
X