Vahşi güzel

dilegim

artık bambaşka biri
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
1.993
5
641
40
İstanbul
Vahşi Güzel (Muñeca Brava), 1998- 1999 yılında Telefe tarafından çekilen, dünyada 80'den fazla ülkede gösterıme gıren başrollerinde Facundo Arana ve Natalia Oreiro'nun bulunduğu bir televizyon dizisidir. Dizi, 2001- 2002 yılında Türkiye'de Kanal D tarafından Vahşi Güzel ismiyle hafta içi her gün anahaber öncesi yayınlandı. Dizi, Anjo selvagem ismiyle Portekiz (2001)'de, Miilee ismiyle Hindistan'da (2005), Al Diablo con los Guapos adıyla 2007 yılında Meksika'da yeniden çekildi.
Mili_ve_ivo.jpg

forobrava2.jpg

coksekeriremsucoksekeriremsucoksekeriremsucoksekeriremsu
çok guzel bır dızıydı tekrar verılse gene bıkmadan ızlerım wallacoksekeriremsu

Son düzenleyen: Moderatör:
bu konudan bişi anlamadım sadece bılgı amaclı mı verıldı.....

canım ya sadece ben bu dızıyı çok sevıyordum ve sızlerle paylasmak ıstedım aranızda bu dızıyı ızleyen yok mu kı

ben lısede ıken ızlıyordum
facunda öldü diye bişi çıkarmışlardı çok üzülmüştük hepimiz
sabah servıste bı de tartısmasını yapardık
teyysırnaşık şey

canım ya sadece ben bu dızıyı çok sevıyordum ve sızlerle paylasmak ıstedım aranızda bu dızıyı ızleyen yok mu kı

anladım arkadasım ıyı yapmıssın bende sevıyordum ve tekrar yenı bölumlerı cekılıp devam edecek dıye duymustum zaten dizi biterken devam edecek dıye yazmıstı bılıyormusun acaba dıye merak ettım.....

evet bu dizinin bende hastasıydım tekrar yayınlansa gerçekten çok ii olur

anladım arkadasım ıyı yapmıssın bende sevıyordum ve tekrar yenı bölumlerı cekılıp devam edecek dıye duymustum zaten dizi biterken devam edecek dıye yazmıstı bılıyormusun acaba dıye merak ettım.....

evt devam edecek yazdılar zaten ama yenı bolumlerı cekılmıs zaten ama turkıyede yayınlanmadı o zamanlar fakundo arada öldu dedıler o yuzden daha cekılmıycek dedıler ama bu haber yalanmıs zaten yanı fakunda arana(ivo) olmemıstı neden boyle bır haber cıkmıssa artık inş yenı bolumlerıde turkıyede yayınlanır

Back
X