Vajen estetıgı olan arkadaslar tecrubelerınızı paylasın lutfennnn

desire33

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
37
0
16
Antalya
Vajen daraltma estetigi lazerle veya ameliyat yontemiyle yapiliyor. Tecrube edinmis olanlar bize dr onerip, konu ile ilgili bilgi verir misiniz? Vajina daraltma ic ve dis daraltma, sonuclari, doktor isimleri ve onerileri..

Vajina estetiği derken vajina daraltma mı? Benim ablam yaptırdı çok memnun ankarada bayan doktor... Hiç zor değil geçen yıl çok ödemedik aynı zamanda iki ameliyatı birlikte yaptırdı canım...

Mrb bende bir hafta once ameliyat oldum antalyada suan icin hersey goruntu iyi ama islevi nasil henuz bilmiyorum..iyi bir doktor olduguni biliyorum.distanda daraltti..ve labio plasti ayni anda 1750. Ama ben yurtdisinda yasadigim icin fiyati yuksek tutmus olabilir gitmek isteyenler olursa no ve adres vereyim

Bende vajina ameliyatı olmayı düşünürken tongkat madura ile tanıştım ve sonuçtan çok memnun kaldım, ameliyata gerek kalmadan 1 dakikada daraltıyorum ihtiyacım olduğu anda, 70 tl'ye geldi bana da 6 ay kullanabilirmişim aynı zamanda :36:

Mrb bende bir hafta once ameliyat oldum antalyada suan icin hersey goruntu iyi ama islevi nasil henuz bilmiyorum..iyi bir doktor olduguni biliyorum.distanda daraltti..ve labio plasti ayni anda 1750. Ama ben yurtdisinda yasadigim icin fiyati yuksek tutmus olabilir gitmek isteyenler olursa no ve adres vereyim

İzmir'de ve Diyarbakır'da vajina daraltma, dudak küçültme ve kızlık zarı dikimini yapan iyi bir doktor tanıyorum.Hatta orgazm iğnesi uygulaması da yapıyor. Op.Dr.Murat Ataseven.Kendisi estetik ve plastik cerrahi uzmanı. Hem Diyarbakır'da, hem de Manisa'da bu ameliyatları ona yaptırıyorlarmış.İzmir'de de aynı ameliyatları yapmaya devam ediyor.Tavsiye ederim.

İzmir'de ve Diyarbakır'da vajina daraltma, dudak küçültme ve kızlık zarı dikimini yapan iyi bir doktor tanıyorum.Hatta orgazm iğnesi uygulaması da yapıyor. Op.Dr.Murat Ataseven.Kendisi estetik ve plastik cerrahi uzmanı. Hem Diyarbakır'da, hem de Manisa'da bu ameliyatları ona yaptırıyorlarmış.İzmir'de de aynı ameliyatları yapmaya devam ediyor.Tavsiye ederim.

Benim ihtiyacim yok canim beb labioplasti ve vajinaplasti yaptirdim suan 12 gyn flan oldu sanirim henuz iyi ggorunsede iliski yasako yuzden henuz bilmiyorum iyimi.1 5 ay sex yasaj cunku

Merhaba.3 çocuk annesiyim normal dogumlarin hediyesi yirtiklar genişlemeler rahim sarkmasi ve genişleme sorunlarım vardı. Sistorektosel ve estetik ameliyatı oldum.bir ay oldu.ilk zamanlar baya ağrılarım oldu. Bu ameliyati olmak isteyenler bir aylık bir plan uygulamalı. Çünkü bir ay ağır işler yapmıyorsun ve oturamiyorsun. Şimdi ise ilk iliski nasil olacak? ???bu soru kafami kemiriyor. O kadar arastirmama rağmen kimse bununla ilgili birsey paylasmamis :( bu soruma cevap arıyorum. Varsa bu ameliyati geçirenler beklıyorum mmmm

Back
X