vajende kuruluk canım yanıyor :(

öncelikle bir doktora görünmelisin,ciddi bir sorunun yoksa muhtemelen ön sevişme dediğimiz olayı kısa tutmandan kaynaklanıyordur..tavsiye olarak eczanelerde su bazlı kayganlaştırıcılar mevcut aslında çok sağlıklı bulmuyorum onları doktorlar tavsiye ediyor mu bilmem ama etki ettiği bir gerçek..

Kayganlaştırıcı jeller var canım ama bu süreklilik arz etmeemli sen bi doktora danış derim

aynı sorun bende de var canım ben bunun için doktora gittim kayganlaştırıcı kullanmamı önerdi bende bebek yagı kullanmaya basladım umarım sana da bir faydası olur

Son düzenleme:
aynı sorun bende de var canım ben bunun için doktora gittim kayganlaştırıcı kullanmamı önerdi bende bebek yagı kullanmaya basladım umarım sana da bir faydası olur

bebe yağı yerine su bazlı kayganlaştırıcıları öneririm.. bu bebe yağları belli bir süre sonra tüplerde tıkanıklığa yol açıp kısırlaştırıyor haberınız olsun..

birde konu sahıbı mantar olmuas doktora gidip ilaç alması lazım.. lavaboya giderken vs kişisel temizliğe dikkat etsin.

Ayyy Allah korusun hiç bilmiyordum ama doktora bunu sordum Hatta vajen pH ına uymayan kayganlaştırıcılar spermi öldürerek hamile kalmayı engelliyor diye duymustum bunu doktora söyledım ben bebek yagı kullanıyorum bı sorun olurmu dıye yok olmaz dedi. Siz nereden öğrendiniz bunu?

banada doktorum kızdığı için su bazlı olanlardan kullanıyoruz canım..

bende mantar ve iltihaplanma yapmıştı..doktorumda çok kızdı tüpleri tıkamadığına şükret dedi.

yinede siz bilirsiniz tabiki.

Çok teşekkür ederim. Hiç bilgim yoktu Doktorda birşey demeyince. Peki önerebileceğin su bazlı kayganlaştırıcı var mı? Spermede zarar vermeyecek hamileliği engellemeyecek piyasada o kadar cok ürün var ki, çevremdede bu tür şeyler kullanan yok maalesef

eğer kayganlasştırıcı kullanacaksınız bu eczaneden satılan bi ürün olsun..böyle marketlerde satılan urunler yine mantar yapabilir cunku.

gynofit nemlendirici vajinal jel (bu ürünün vajinal mantar ve iltihap alanındada fitili var bunuda tek geçerim diğer sağlık ürünlerine bakarak ancak biraz pahalı diğerlerine göre doktorunuza yazdırabilirseniz indirimli alabilrsiniz.. )ile duşta kullanacağınız numismed alabilirsiniz.. umarım reklama girmemiştir.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

kesinlikle yağ kullanmayın.. ben joyglide medikal su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum. çok menunum ,sanada tavsiye ederim.

Arkadaşlar gynofit laktik asitli jel çok iyi bir ürünmüş çok araştırdım ama ürünü Ankara'da bulamıyorum nasıl tedarik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…