Vajina ağrısı 6 haftalık

KumraL3437

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2024
195
54
18
32
Kızlar 6 haftalık olduk ve bugün itibariyle ara afa vajinamda Ağrı ve batma hissi oluyor sizlerde de var mı? Endişelendim randevuma da 2 hafta var daha normal bi durum mu sizce ?

Kızlar 6 haftalık olduk ve bugün itibariyle ara afa vajinamda Ağrı ve batma hissi oluyor sizlerde de var mı? Endişelendim randevuma da 2 hafta var daha normal bi durum mu sizce ?
6 haftalık Ken bende yaşamıştım canım aynısını

Normal diyorsun yani değil mi tedirgin oldum ister istemez ara ara gelince ağrı hissi neden olduğunu da bilemedim kasik ağrısına alıştım da vajina ağrısı ilk oldu
Evet canım benimde kasıktan çok vajinamda alt tarafında gelip giden ağrım oluyor du doktora da söylemiştim rahim büyüyor normal demişti şuan 9 haftalık oldum ağrı siddetlenmedi sürece sorun yok bence

Evet canım benimde kasıktan çok vajinamda alt tarafında gelip giden ağrım oluyor du doktora da söylemiştim rahim büyüyor normal demişti şuan 9 haftalık oldum ağrı siddetlenmedi sürece sorun yok bence
Sağol canım panik oldum yoksa doktora erken gidecektim:)) hayırlı olsun bu arada sağlıkla al kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…