A ay_nur_41 Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2014 38 1 6 35 Kocaeli 4 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ay_nur_41 #1 kizlar mrb ben 28 haftalik hamileyim son 1 haftadir vajinamda we bacaklarimin birlestigi yerde agrim var...bunun sebebi ne olabilir normalmi ki.
kizlar mrb ben 28 haftalik hamileyim son 1 haftadir vajinamda we bacaklarimin birlestigi yerde agrim var...bunun sebebi ne olabilir normalmi ki.
concon80 Nirvana Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2010 2.000 964 683 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ay_nur_41 #2 ay_nur_41 .!.: kizlar mrb ben 28 haftalik hamileyim son 1 haftadir vajinamda we bacaklarimin birlestigi yerde agrim var...bunun sebebi ne olabilir normalmi ki. Genişletmek için tıkla... Geçti mi ağrısı ben de 19. haftadayım ve iki gundur vajinanin sag tarafinda agrı cekiyorum. Sağ böbrek tarafim ve sağ yumurtalığım da ağrıyor. Napsam bilemedim?
ay_nur_41 .!.: kizlar mrb ben 28 haftalik hamileyim son 1 haftadir vajinamda we bacaklarimin birlestigi yerde agrim var...bunun sebebi ne olabilir normalmi ki. Genişletmek için tıkla... Geçti mi ağrısı ben de 19. haftadayım ve iki gundur vajinanin sag tarafinda agrı cekiyorum. Sağ böbrek tarafim ve sağ yumurtalığım da ağrıyor. Napsam bilemedim?