Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar daha önce yaptıran var mı? Vajina ve anüs bölgesi beyazlatma işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar sonuçlar nasıl oldu, memnun kaldınız mı? Yahut bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Kızlar daha önce yaptıran var mı? Vajina ve anüs bölgesi beyazlatma işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar sonuçlar nasıl oldu, memnun kaldınız mı? Yahut bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Maalesef siz de zaten araştırdığınızda bir iki ton açılım olduğunu görürsünüz bana kalırsa çok gereksiz bir işlem ama tabi ki bu sizin tercihiniz ve isteğiniz iyi hissedecekseniz yaptırmalısınız
Maalesef siz de zaten araştırdığınızda bir iki ton açılım olduğunu görürsünüz bana kalırsa çok gereksiz bir işlem ama tabi ki bu sizin tercihiniz ve isteğiniz iyi hissedecekseniz yaptırmalısınız
Kimse de böyle birşey olamaz bembeyaz o kısım hava almayan sürekli sıcak bir bölge hemde hormon etkisi ile kadınlarda fazla koyu olma eğilimine sahip.
2 ton kadar kırılabilir arkim seanslarının çok pahalı olduğunu söyledi yaptırcak mı bakalım 4 bin tl seans başı.
Bana göre fazla yani ana sütü gibj beyaz yaparsa verilebilir ancak karbonat limon maskesi önerdim.