Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayallerim pasparlak bembeyaz aydınlık bir sonuçtu oysaKuzenim yaptırmıştı bir veya bilemediğin iki ton renk açılımı olduğunu söylemişti.
Vajinaniz çokmu karardiKızlar daha önce yaptıran var mı? Vajina ve anüs bölgesi beyazlatma işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar sonuçlar nasıl oldu, memnun kaldınız mı? Yahut bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim![]()
Maalesef siz de zaten araştırdığınızda bir iki ton açılım olduğunu görürsünüzHayallerim pasparlak bembeyaz aydınlık bir sonuçtu oysa![]()
Uzun süren bir işlemmiMaalesef siz de zaten araştırdığınızda bir iki ton açılım olduğunu görürsünüzbana kalırsa çok gereksiz bir işlem ama tabi ki bu sizin tercihiniz ve isteğiniz iyi hissedecekseniz yaptırmalısınız
Evde yapanlar oluyor.Kızlar daha önce yaptıran var mı? Vajina ve anüs bölgesi beyazlatma işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar sonuçlar nasıl oldu, memnun kaldınız mı? Yahut bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim![]()
Ben alınan seansa göre diye biliyorum.Şimdi 1 seansta 2 ton açılıyor olabilir kaç defa gidildiği önemli diye biliyorum.
Evet ama neyle bulamadimEvde yapanlar oluyor.
Hayallerim pasparlak bembeyaz aydınlık bir sonuçtu oysa![]()