Vajina beyazlatma

Moonse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
633
2.228
28
Kızlar daha önce yaptıran var mı? Vajina ve anüs bölgesi beyazlatma işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar sonuçlar nasıl oldu, memnun kaldınız mı? Yahut bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim :süslü:

Kuzenim yaptırmıştı bir veya bilemediğin iki ton renk açılımı olduğunu söylemişti.

Kızlar daha önce yaptıran var mı? Vajina ve anüs bölgesi beyazlatma işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Yaptıranlar sonuçlar nasıl oldu, memnun kaldınız mı? Yahut bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim :süslü:
Vajinaniz çokmu karardi

Maalesef siz de zaten araştırdığınızda bir iki ton açılım olduğunu görürsünüz 🥹 bana kalırsa çok gereksiz bir işlem ama tabi ki bu sizin tercihiniz ve isteğiniz iyi hissedecekseniz yaptırmalısınız
Uzun süren bir işlemmi

Ben alınan seansa göre diye biliyorum.Şimdi 1 seansta 2 ton açılıyor olabilir kaç defa gidildiği önemli diye biliyorum.

Aynen öyle genelde 3 seansda sonuç veriyor ben antalya da cok iyi doktor buldum seansı 8 bin dedi :(

Hayallerim pasparlak bembeyaz aydınlık bir sonuçtu oysa :KK37:

Kimse de böyle birşey olamaz bembeyaz o kısım hava almayan sürekli sıcak bir bölge hemde hormon etkisi ile kadınlarda fazla koyu olma eğilimine sahip.
2 ton kadar kırılabilir arkim seanslarının çok pahalı olduğunu söyledi yaptırcak mı bakalım 4 bin tl seans başı.
Bana göre fazla yani ana sütü gibj beyaz yaparsa verilebilir ancak 😂 karbonat limon maskesi önerdim.

Back
X