Niye bukadar kendine eziyete karar verdin insan önce kendini sevmeli sonra baskasini dimi.
Gereksiz evham yapiyorsun.
İki gönül bir olunuca samanlik seyran olur .atasozu sana ne düşündürüyor.
.
Ha iste okadar.
Seni seven kişi vajina şekli için mi sevecek. Yapma Allah aşkına, kendi kendine sorun yaratma.
Her ne kadar evlilikte cinsellik büyük yer tutsada,karsilikli sevgi ve aşk olunca bir çok şey göze bile gelmez.
Ben daha normali nasıl olur anormali nasıl olur onu bile bilemiyorum yani konuşulacak bi konu olmadığı için.
Kilo varsa o bölgede haliyle vücutla orantılı olur.
Sağlıklı olun gerisini boşverin derim ben
Büyük olduguna neye göre karar verdin
Kilo ver tabiki sağlıklı yöntemlerle.Zaten kendi sağlığım için zayıflama kararı aldım.Orantılı zayıflama olacağı için vajinanın da küçüleceğini düşünüyorum.Yani umarım öyle olur.
O bölge kişiye özgü bı yer yani herkesin ki farklıdır nasıl herkesin yüz hatları farklıysa orayı da öyle değerlendirin . Başkalarınınkinjn güzel olduğunu nerden çıkardınız. Zaten çok güzel bişey değil emin ol evleneceğin kişinin de böyle biseye takacagini sanmam . Kaç kilosunuz bilmiyorum ama fazlaniz varsa tabiki dikkat edin o bolgeniz için değil daha sağlıklı olmak için .Sorun ettiğim şey saçma gelebilir ama benim libidomu aşırı düşüren bir durum ve birlikte olacağım kişinin libidosunun düşürmesinden de korkuyorum. Sorunum şudur; kilolu olduğum için vajinam büyük ve gözüme hiç hoş gözükmüyor.Tıraş etsem bile afedersiniz dudaklarda sarkma ve açılma var.Daha önce kimseyle birliktelik yaşamadım ve evli de değilim.Fakat bir gün evlenirsem vajinamın büyüklüğünün cinsel isteksizlik doğurmasından korkuyorum. Buna ne gibi bir çare bulabilirim.Zayıflarsam küçülür mü ? Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?