vajina boyutu

veganbiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2017
137
170
103
Sorun ettiğim şey saçma gelebilir ama benim libidomu aşırı düşüren bir durum ve birlikte olacağım kişinin libidosunun düşürmesinden de korkuyorum. Sorunum şudur; kilolu olduğum için vajinam büyük ve gözüme hiç hoş gözükmüyor.Tıraş etsem bile afedersiniz dudaklarda sarkma ve açılma var.Daha önce kimseyle birliktelik yaşamadım ve evli de değilim.Fakat bir gün evlenirsem vajinamın büyüklüğünün cinsel isteksizlik doğurmasından korkuyorum. Buna ne gibi bir çare bulabilirim.Zayıflarsam küçülür mü ? Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.

Niye bukadar kendine eziyete karar verdin insan önce kendini sevmeli sonra baskasini dimi.
Gereksiz evham yapiyorsun.
İki gönül bir olunuca samanlik seyran olur .atasozu sana ne düşündürüyor.
.
Ha iste okadar.

Seni seven kişi vajina şekli için mi sevecek. Yapma Allah aşkına, kendi kendine sorun yaratma.
Her ne kadar evlilikte cinsellik büyük yer tutsada,karsilikli sevgi ve aşk olunca bir çok şey göze bile gelmez.

Ben daha normali nasıl olur anormali nasıl olur onu bile bilemiyorum yani konuşulacak bi konu olmadığı için.
Kilo varsa o bölgede haliyle vücutla orantılı olur.
Sağlıklı olun gerisini boşverin derim ben

Niye bukadar kendine eziyete karar verdin insan önce kendini sevmeli sonra baskasini dimi.
Gereksiz evham yapiyorsun.
İki gönül bir olunuca samanlik seyran olur .atasozu sana ne düşündürüyor.
.
Ha iste okadar.

Seni seven kişi vajina şekli için mi sevecek. Yapma Allah aşkına, kendi kendine sorun yaratma.
Her ne kadar evlilikte cinsellik büyük yer tutsada,karsilikli sevgi ve aşk olunca bir çok şey göze bile gelmez.

Haklısınız gönüller bir olunca her şeye katlanılır fakat ben burada sevgiyi tartışmıyorum.Cinsel isteksizlikten bahsediyorum.

Ben daha normali nasıl olur anormali nasıl olur onu bile bilemiyorum yani konuşulacak bi konu olmadığı için.
Kilo varsa o bölgede haliyle vücutla orantılı olur.
Sağlıklı olun gerisini boşverin derim ben

Zaten kendi sağlığım için zayıflama kararı aldım.Orantılı zayıflama olacağı için vajinanın da küçüleceğini düşünüyorum.Yani umarım öyle olur.

Zaten kendi sağlığım için zayıflama kararı aldım.Orantılı zayıflama olacağı için vajinanın da küçüleceğini düşünüyorum.Yani umarım öyle olur.
Kilo ver tabiki sağlıklı yöntemlerle.
İnş ideal kilona kavuşursun
Ama arkadaşların dediği gibi cinsellik ölçüyle olmuyor bencede

O bölge kişiye özgü bı yer yani herkesin ki farklıdır nasıl herkesin yüz hatları farklıysa orayı da öyle değerlendirin . Başkalarınınkinjn güzel olduğunu nerden çıkardınız. Zaten çok güzel bişey değil emin ol evleneceğin kişinin de böyle biseye takacagini sanmam . Kaç kilosunuz bilmiyorum ama fazlaniz varsa tabiki dikkat edin o bolgeniz için değil daha sağlıklı olmak için .

Önce aşık olup sonra sekse geçtikten sonra vajina ve penis görünümü, eğer çok çok farklı değilse, genelde istek azaltan vs bir şey değil. Yani herhalde hiçbir erkek vajina şekli yüzünden yataktan kalkıp gitmez.

Bu dediğiniz istek azaltma vs eğer aranızdaki tek ilişki seks ise, yani bedensel arzu ve istekten başka bir temeliniz yoksa o zaman sözkonusu olabilir, ki dediğim gibi o zaman bile çok sorun yaratacağını sanmıyorum. Bir görsel üzerine normal bir erkek arkadaşımla konuşmuştuk mesela, vajina şeklinin istek azaltabileceğini ama "yok ben bunu yapmam" dedirtecek kadar önemli olmadığını söylemişti. Bu dediğim tabii ki salt seks ilişkisi için.

Benim bildiğim vajinanın değil penisin boyunun dert edildiğiydi :)
Şaka bir yana, o senin bir parçan, ve en kıymetli parçalarından birisi. Kadınlık organın, onu sevmeyi öğrenmen lazım. Böyle şeklini, boyutunu dert edersen ileride sex hayatında sen sorun yaşarsın, karşı taraf dert etmez.
Ha şu da var; bazı erkekler de vajinanın dış dudaklarının büyük olmasını severler, tahrik edici bulurlar. Kadın tayt giydiğinde sadece poposuna bakmazlar, "camel toe" nedir, erkekler buna ne derece meraklıdır bir araştır

Kilo verirsen oradaki yağ oranı da azalacağı için küçülecektir.Klişe ama kafana takma gerçekten zaten estetik görüntüsü olan organlar değiller üreme organları :)

Vajinanın büyük olması ne demek ? Genişlik , darlık kavramı vardır belki ama , bir vajinaya dışarıdan bakıldığında büyük veya küçük demek nasıl mümkün olur bilemedim . O da aynı insanın vücut yapısına orantıldır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…