Gebeliğe Hazırlık Vajina da beyaz akıntı gelmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ogu34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ogu34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
82
22
8
Karnımın üstün de ağrı var ve Vajinamda ki beyaz akıntı hala devam ediyor acaba nedeni bilen var mı

Karnımın üstün de ağrı var ve Vajinamda ki beyaz akıntı hala devam ediyor acaba nedeni bilen var mı

Beyaz akıntı kokulu ve kaşintiniz falanda varsa enfeksiyon olabilir..

Normal beyaz akinti kaşinti falan yoksa genelde regli öncesi gelebiliyor.

Beyaz akıntı kokulu ve kaşintiniz falanda varsa enfeksiyon olabilir..

Normal beyaz akinti kaşinti falan yoksa genelde regli öncesi gelebiliyor.
Bende ilk defa böyle oldum ne kadar adet olursam olim böyle akıntım yoktu ve yumurtlama döneminde afedersiniz korunmasız ilişkiye girdim ve 14 günüm döngümün 9 gün adetime var göğüslerim de hassasiyet var ağrı var ve akıntım hala devam ediyor ve ben ilk defa böyle oldum

Regli ile hamilelik belirtileri okdar cok birbirine benziyorki ayirt etmek cidden zor oluyor ben o beyaz akintiyi gebelik dusundugumden beri farkettim servikal mukus takibi yapiyorum o akintiyi gordugumde diyorum regli olcam 2.ihtimal ise progesteron seviyesi yukseliyor rahim temizleme yer hazirliyor ida olabiliyor iste ayirt etmek cok zor bu yuzden yumurtlama gunlerini degerlendririp regli gunune kdar bekliyorum belkide buzaman kdar vardi sen farketmmiste olabilirsin rabbim kolay yoldan nasip etsin zorlastirmadan insallh

Ben test yaptım az önce silik çıktı sizde bakabilir misiniz acaba adetime 8 gün var ve bazı belirtiler var bnde anne olduğum için hissediyorum

Eklentiler

• IMG_7418.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_7415.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 66
Test yaptım silik çıktı ebe bna yeni dir bekle dedi

Eklentiler

• IMG_7415.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_7418.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 56
Test yaptım silik çıktı ebe bna yeni dir bekle dedi

Ben göremedim çok parlamış ama sen görüyorsan ebe de görmüsse 2gun sonra tekrarla umarim hayirli haberlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…