C Ciciciss Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2022 9 2 1 27 12 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ciciciss #1 Merhaba Erkek arkadaşımla birlikte olduk ama 3 4 gündür idrarımı yaparken yanma ve ağrı hissediyorum. Ne yapabilirim
Merhaba Erkek arkadaşımla birlikte olduk ama 3 4 gündür idrarımı yaparken yanma ve ağrı hissediyorum. Ne yapabilirim
M Melekmelek80 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Mart 2022 46 29 3 35 12 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ciciciss #2 Ciciciss .!.: Merhaba Erkek arkadaşımla birlikte olduk ama 3 4 gündür idrarımı yaparken yanma ve ağrı hissediyorum. Ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Enfeksiyon kapmış olabilirsin Sirkeli su ile iyice yika ve WC den sonra iyice kurula kuru tut
Ciciciss .!.: Merhaba Erkek arkadaşımla birlikte olduk ama 3 4 gündür idrarımı yaparken yanma ve ağrı hissediyorum. Ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Enfeksiyon kapmış olabilirsin Sirkeli su ile iyice yika ve WC den sonra iyice kurula kuru tut
Noisy Girl Guru Kayıtlı Üye 4 Şubat 2013 2.871 4.288 333 İstanbul 12 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ciciciss #3 Ciciciss .!.: Merhaba Erkek arkadaşımla birlikte olduk ama 3 4 gündür idrarımı yaparken yanma ve ağrı hissediyorum. Ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... enfeksiyon kapmışsın. sirkeli su ya da sıcak suya 10 dakika oturabilirsin o biraz rahatlatır seni
Ciciciss .!.: Merhaba Erkek arkadaşımla birlikte olduk ama 3 4 gündür idrarımı yaparken yanma ve ağrı hissediyorum. Ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... enfeksiyon kapmışsın. sirkeli su ya da sıcak suya 10 dakika oturabilirsin o biraz rahatlatır seni