Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazilari cok zorlanmis pamuk. Sanirim fazla daraltan doktorlar oluyor bazenNeden zor olsun ki?
Bunun bir ölçüsü olmuyor mu? Hani meme ameliyatlarinda istenen ölçüye göre işlem yapılıyor. Bunun da bir standardı olmaz mı? Herkes kafasina göre kendi zevkine göre boyutlar mı yapıyor?Bazilari cok zorlanmis pamuk. Sanirim fazla daraltan doktorlar oluyor bazen
Evet maalesef. Bazi doktorun cok daralttigini okudum bu sitedeBunun bir ölçüsü olmuyor mu? Hani meme ameliyatlarinda istenen ölçüye göre işlem yapılıyor. Bunun da bir standardı olmaz mı? Herkes kafasina göre kendi zevkine göre boyutlar mı yapıyor?
Yazik o zaman. Çekilen acı, verilen para, beklenen süre hep kayıp yani.Evet maalesef. Bazi doktorun cok daralttigini okudum bu sitede
Evet ama su sekilde oluyor sonrasi. Bir sure kayganlastiriciyla devam ediyorlar, yavas yavas normale donuyorYazik o zaman. Çekilen acı, verilen para, beklenen süre hep kayıp yani.
Ya çok dar olduysa ve hassaslik varsa diyeNeden zor olsun ki?
Ben bir doktora muayene olmuştum ve bana eşinizin penisini en kalın haliyle ölçmeniz gerek dedi. Bir ölçüsü varsa o da budur herhalde. Gerçi o kadın da ameliyat için benden 100 bin istedi.Bunun bir ölçüsü olmuyor mu? Hani meme ameliyatlarinda istenen ölçüye göre işlem yapılıyor. Bunun da bir standardı olmaz mı? Herkes kafasina göre kendi zevkine göre boyutlar mı yapıyor?
Pardon ben bilmediğim için soruyorum vajina daraltma ameliyatı doğum sonrası mı yapılıyor yani doğumda genişleme olduğu için miBen bir doktora muayene olmuştum ve bana eşinizin penisini en kalın haliyle ölçmeniz gerek dedi. Bir ölçüsü varsa o da budur herhalde. Gerçi o kadın da ameliyat için benden 100 bin istedi.Bu yüzden ona ameliyat olamayacağım.
ben de perşembe günü ameliyat olacağım. Çok stresliyim. Burada sağa sola sataşarak kafa dağıtıyorum. Uyuyamıyorum da.
Bazen doğum yapmayan bazı kadınların yapısal genişliği oluyormuş. Onlara da ameliyat yapılıyor. Ama ben iki normal doğum yaptığım için yaptırıyorum.Pardon ben bilmediğim için soruyorum vajina daraltma ameliyatı doğum sonrası mı yapılıyor yani doğumda genişleme olduğu için mi
Paylaşırım tabi çünkü belki nenim gibi korkan bir çok kadın varAy hadi bakalım sonuçları burdan paylaşın lütfen![]()
Ameliyat oldun muBen bir doktora muayene olmuştum ve bana eşinizin penisini en kalın haliyle ölçmeniz gerek dedi. Bir ölçüsü varsa o da budur herhalde. Gerçi o kadın da ameliyat için benden 100 bin istedi.Bu yüzden ona ameliyat olamayacağım.
ben de perşembe günü ameliyat olacağım. Çok stresliyim. Burada sağa sola sataşarak kafa dağıtıyorum. Uyuyamıyorum da.
Oldum sonunda. Şu an hastanedeyim eve geçince başlık açıp ayrıntılı yazacağım.Ameliyat oldun mu
Ay çok merak ettim aç kizOldum sonunda. Şu an hastanedeyim eve geçince başlık açıp ayrıntılı yazacağım.
Hahahah açtım konumu.Ay çok merak ettim aç kiz