Vajina sülüğü

Mehrii34 Mehrii34 @mehrunnisa @Louder evet kızlar test yaptım gecikmemin 12. Günü olsaydı cıkardı
Bir doktora görünsen? Belki hormoneldir yada kist hatta stress yapip kafaya bile taktiysan ondan adet olmamis olabilirsin ama 10 gün filan gecikmesi normal bence her kadinda olabiliyo hormonlar biraz yükselsin hemen etkileniyor beden bundan..

Bir doktora görünsen? Belki hormoneldir yada kist hatta stress yapip kafaya bile taktiysan ondan adet olmamis olabilirsin ama 10 gün filan gecikmesi normal bence her kadinda olabiliyo hormonlar biraz yükselsin hemen etkileniyor beden bundan..
Aynen bekliyorum adet olmamı sancı cekıyorum bugün gündüzden beri gelir heralde artık bu ağrıya😌

Yahu rahimde bozukluk filan yaratırsa sulukler veya baska zarari olursa ne olacak boyle tedavi mi olurmuş Allah askına pes yani bende kasığa filan koyiyorlar sandim doktor gibi acıp icine sokuyorlar 🙄

Bende pko var adetlerim hep düzensiz sülüğüde o yüzden yaptırdım normalde herkesin gününde geliyomus sülükte benım gelmedi artık 2. Seansı yaptırcam gebelik olmadıgına pko dan muzdrabım
Bende pko var adetlerim hep düzensiz sülüğüde o yüzden yaptırdım normalde herkesin gününde geliyomus sülükte benım gelmedi artık 2. Seansı yaptırcam gebelik olmadıgına göre
Bende pkoluyum düzensiz oluyorum

Başka tüp bebek doktoruna gittim sordum oda ilaçları kestirdi bana bende tamamen bıraktım yani bana tamamen umutsuz vaka gözüyle bakildi ve bu sebepten tüp bebek dahi yapilamaz denildi sordum o doktorada aynı şeyi söyledi rahimdeki atardamarlar dar olduğu için o lafı söylemiş ama gebe kaldigimdada bebek oksijen ve besin alamadi aniden tansiyon yükseldi ve kaybettim malesef daha sonra kardiyolojiye gittim ve bana hipertansiyon denildi gecen hafta tekrar gittim baska kardiyolojiye jinekologa gönderdi beni bende peritanoloji doktoruna gittim gebe kalinca gel direk tedaviye baslayalim olumsuz birsey görünmüyor dedi ben sülük tedavisi yaptırmıştım fakat kasik bölgesine bel bölgesine birde rahim agzina koyuldu evet kanama oldu fakat arkasindan lop lop tavuk ciğeri gibi pislikler geldi ve arkasindan 8 ay sonra gebe kaldim yani ben saglik için yaptiracagim Yaradan verirse bebegi kim engel olabilir dogmamasi için bir sebep vermediyse Yaradan haksizmiyim mesela ayak altina kina yakmak sürekli yaparım ve inanilmaz derecede bütün bedenim rahatlar bunada hacamat deniliyor ve ayaktaki toksinleri aldigi iddaa ediliyor onu bilemiyorum fakat gerçekten inanılmaz rahatlatıyor bedeni yani tamam koca kari işleri falan diyebilirsiniz ama eskidende geneleksel tıp uygulaniyordu aidin salih özellikle sülük ve hacamatla ilgili cok sey söylemiştir ben kupa alip hacamati evde eşime yaptiririm o cok basit fakat rahim bölgesinde kan akışı icin ve saglik icin sülük yaptiricam
Ben anlamadım ilk yaptirdim rahim agzina demişsiniz 8 ay sonra gebe kaldım sonra yaptıracağım yaptırıp memnunum kaldınız rahim sulugunu yaptiracakmisiniz lütfen anlatır mısınız

Ben anlamadım ilk yaptirdim rahim agzina demişsiniz 8 ay sonra gebe kaldım sonra yaptıracağım yaptırıp memnunum kaldınız rahim sulugunu yaptiracakmisiniz lütfen anlatır mısınız
Yanlız işin ehli yapmasi lazim sülüğün dişleri kalabilir vajina girisine koyuluyor kimisi içine sokturuyor sülüğü disardan emmesi daha mantıklı tekrar yaptirmak istedim fakat yaptirdigim yer taşınmış numarasi değişmiş o yüzden yaptırmadım çocuk için dua okuyorum sadece gerisi Allah'a kalmış birşey ben kasik bölgesine ve rahim agzina yaptirmistim rahim içine sokturmadim ama baya baya pıhtı pıhtı şeyler dökülmüştü benden adet olur gibi kanamam olmuştu nerdeyse ama kişiden kişiye değişir

Kızlaar kötü yorumları hiiiç sallamayın, asla korkmayın hiiç acımıyor, ben 3 düşük 1 dış gebelikten sonra son 1 senedirde aşılama denememe rağmen hamile kalamayınca hacamat sülük yaptırdım iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Tesadüf olamaz denk gelmiş olamaz aylardır denerken olmadıda o aya mı denk geldi 😄 inanın çoook faydası var aynı anda hacamatta yaptırırsanız fayda x2 oluyo. İlk bebeğim olacak inşallah ve şuanda sağlıklı devam ediyor bu haftaları ilk defa görüyorum🤲🏻 Yapın, yaptırın. Şifa kaynağı❤️
canım selam , bebegın doğdu mu nasılsınız?
bende 1kımyasal,1 dıs gebelık suanda saglıkız gebelık yasyıyorum, yarın kurtaj olacagım sanırım..
hacamat yaptırmak ıstıyorum bende pıs kan alınır en azından dıye,
sen dusukten kac ay sonra yaptırdın hacamatı?

canım selam , bebegın doğdu mu nasılsınız?
bende 1kımyasal,1 dıs gebelık suanda saglıkız gebelık yasyıyorum, yarın kurtaj olacagım sanırım..
hacamat yaptırmak ıstıyorum bende pıs kan alınır en azından dıye,
sen dusukten kac ay sonra yaptırdın hacamatı?
Selam canım 29. Haftanın içindeyiz daha kavuşmamıza var ☺️ İyiyiz her şey yolunda çok şükür. Çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa sürede sağlıkla nasip etsin çok zor bu süreç biliyorum duygusal olarakta çok yıkıcı. Ama güzel hayaline kavusunca hepsini unutuyorsun merak etme
Hacamatı biraz toparlanınca yaptır bence kanamanın olmadığı bir zamanda yapılıyor çünkü. Vajinal sülükte yaptırdım ben. Dış gebelikten çookk sonra yaptırdım ben bir sene sonra hatta. Ama bence kanaman bitsin kan değerlerine baktır her şey yolundaysa bekleme

Selam canım 29. Haftanın içindeyiz daha kavuşmamıza var ☺️ İyiyiz her şey yolunda çok şükür. Çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa sürede sağlıkla nasip etsin çok zor bu süreç biliyorum duygusal olarakta çok yıkıcı. Ama güzel hayaline kavusunca hepsini unutuyorsun merak etme
Hacamatı biraz toparlanınca yaptır bence kanamanın olmadığı bir zamanda yapılıyor çünkü. Vajinal sülükte yaptırdım ben. Dış gebelikten çookk sonra yaptırdım ben bir sene sonra hatta. Ama bence kanaman bitsin kan değerlerine baktır her şey yolundaysa bekleme
Maşallah canım ❤️
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Evet süreç zor ve yıpratıcı işte sadece aynı şeyleri yaşayan anlıyor..
Kürtajdan çıktım sabah dinleniyorum şuan başarılı geçmiş..
Haftaya kontrolüm var..
Nisan gibi de bir hacamat yaptırmayı düşünüyorum inşallah...
Güzel dileklerin için cookkk amin .
İnşallah bu son olsun sağlıklı kucağima alacağım gebelikler olsun 😓

Kızlaar kötü yorumları hiiiç sallamayın, asla korkmayın hiiç acımıyor, ben 3 düşük 1 dış gebelikten sonra son 1 senedirde aşılama denememe rağmen hamile kalamayınca hacamat sülük yaptırdım iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Tesadüf olamaz denk gelmiş olamaz aylardır denerken olmadıda o aya mı denk geldi 😄 inanın çoook faydası var aynı anda hacamatta yaptırırsanız fayda x2 oluyo. İlk bebeğim olacak inşallah ve şuanda sağlıklı devam ediyor bu haftaları ilk defa görüyorum🤲🏻 Yapın, yaptırın. Şifa kaynağı❤️
Teknik olarak hamile kaldığınızda yaptırmışsınız ? Yani buna bağlamanız saçma

Teknik olarak hamile kaldığınızda yaptırmışsınız ? Yani buna bağlamanız saçma
Teknik olarak o tarihte henüz yumurtam çatlamadığına göre döllenmede olmamış demektir. Döllenmeye destek olduğu için buna bağlamam gayet mantıklı☺️

Kızlar azalmış ve tükenmiş yumurtalık rezervi için vajinal sülük mü yoksa kasık ve kuyruk sokumuna sülük mü koymalıyız hacamat kasığa iyi gelir mi yaptırmayı düşünüyorum amhım düşük

Back
X