Vajinada afta benzer yara var ne yapmam gerek

adel3636

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
5
0
1
24
Merhaba arkadaşlar benim vajina iç dudakta aft benzer yara çıkmış ve hafif Şişlikte vardı bugün baktım şişlik biraz inmiş ama bu sefer diğer tarafta da aft çıkmış yani her iki dudak içten afta benzer yara çıkmış ve çok afedersiniz idrarımı yapıncada çok acı çekiyorum ne yapmam gerek 🙏

Herpes olabilir, bir araştırın isterseniz ya da tahriş olmuş olabilir enfeksiyon falan var mı sizde

Merhaba arkadaşlar benim vajina iç dudakta aft benzer yara çıkmış ve hafif Şişlikte vardı bugün baktım şişlik biraz inmiş ama bu sefer diğer tarafta da aft çıkmış yani her iki dudak içten afta benzer yara çıkmış ve çok afedersiniz idrarımı yapıncada çok acı çekiyorum ne yapmam gerek 🙏
Jinekologa gorunun.

benim de epilasyon son seanstan sonra kaşıntı başlamıştı kaşıdıkça yara olmuştu genital bölge için krem var onu kullandım geçmişti sen bi doktora git o yönlendiriyor

Back
X