Merhaba arkadaşlar benim vajina iç dudakta aft benzer yara çıkmış ve hafif Şişlikte vardı bugün baktım şişlik biraz inmiş ama bu sefer diğer tarafta da aft çıkmış yani her iki dudak içten afta benzer yara çıkmış ve çok afedersiniz idrarımı yapıncada çok acı çekiyorum ne yapmam gerek
Merhaba arkadaşlar benim vajina iç dudakta aft benzer yara çıkmış ve hafif Şişlikte vardı bugün baktım şişlik biraz inmiş ama bu sefer diğer tarafta da aft çıkmış yani her iki dudak içten afta benzer yara çıkmış ve çok afedersiniz idrarımı yapıncada çok acı çekiyorum ne yapmam gerek
Belki de bundan kaynaklı da olabilir akıntı vs yüzünden hassaslaşabiliyor, bir kere sirke iyi geliyor dediler sirkeli su kullanmıştım aynı şekilde kabarmıştı
benim de epilasyon son seanstan sonra kaşıntı başlamıştı kaşıdıkça yara olmuştu genital bölge için krem var onu kullandım geçmişti sen bi doktora git o yönlendiriyor