• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinada ağrı

Petunyaaa00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
193
45
48
23.haftadayim vajinada biraz ağrı oluyor daha doğrusu daha bugün oldu vajina üstü ve vajinamda biraz ağrı var .niye böyle oluyor bilgisi olan

Çok şiddetli değil bıçak saplanır gibi bir ağrı gibi igne batması gibi nasıl tarif etsem
Dış kısmında mi hissediyorsunuz bu ağrıyı yani kendinizi kontrol edin bı şişlik falan var mı hamilelikte ayakta durmak yada merdiven inmek yorulmaktan da olabilir

Dış kısmında mi hissediyorsunuz bu ağrıyı yani kendinizi kontrol edin bı şişlik falan var mı hamilelikte ayakta durmak yada merdiven inmek yorulmaktan da olabilir
İçinde hissediyorum . Tuvalete gidecek gibi de baskı oluyor ayakta durmuyorum korktum bı an biraz uyudum dinlenince geçer diye uyanınca yine vardı. Şükür bebeğim hareketli hareketlerini goruyorum ama ağrı niye oluyor bilmiyorum korkuttu.

İçinde hissediyorum . Tuvalete gidecek gibi de baskı oluyor ayakta durmuyorum korktum bı an biraz uyudum dinlenince geçer diye uyanınca yine vardı. Şükür bebeğim hareketli hareketlerini goruyorum ama ağrı niye oluyor bilmiyorum korkuttu.
Yani bilemiyorum belki bebeğinizin uyguladığı baskıdır 🙂 belki idrarda enfeksiyon oluşmuştur siz doktor kontrolünde doktorunuza soyleeyin inşallah biseyiniz yoktur

O haftalar da bende çok cekmistim o Agridan magnezyum ilacımı değişti dr çok şükür geçti ama yürümekte bile güçlük cekiyordum yattığım yerde sağa sola dönemiyordum doktorunuza danışıp magnezyum ilacınızı degisebilirsiniz ya da başlamadıysanız başlayabilirsiniz

O haftalar da bende çok cekmistim o Agridan magnezyum ilacımı değişti dr çok şükür geçti ama yürümekte bile güçlük cekiyordum yattığım yerde sağa sola dönemiyordum doktorunuza danışıp magnezyum ilacınızı degisebilirsiniz ya da başlamadıysanız başlayabilirsiniz
Magnezyum kullanmıyorum . Doğru diyorsunuz bı doktora danışmam gerekiyor
.

Back
X