Vajinada Enterococcus facealis.

nselver

Guru
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
50
3
286
35
Ankara
Vajina kültüründe Enterococcus facealis çıkan varmi. Bende bu bakteri cikti. Klamoks kullandm sanki gecmedi gibi. Koku yanma şikayetim yok. Sadece vajina dudagında batma ve agrı var. Bu durumu yaşayan varmi

Bende de cıkmıstı ya tetradox kullandım ben de ama aynı anda başka hastalıklarım da cıkmıstı, tetradox iyi gelmisti ve vajinal probiyotik de kullanmıstım bence tekrar kültür verin antibiyotiğe dirençli olabilir

Bende de cıkmıstı ya tetradox kullandım ben de ama aynı anda başka hastalıklarım da cıkmıstı, tetradox iyi gelmisti ve vajinal probiyotik de kullanmıstım bence tekrar kültür verin antibiyotiğe dirençli olabilir
Probiyotik marka ve ismi neydi

Tam hatırlamıyorum ama cranberry içerikli bi probiyotikti 10 tane vardı icinde iyi gelmisti ama antibiyotikle aynı anda yürütmek lazım bence bi sorun doktorunuza

Bende de koku yoktu ama sarımsı akıntı geliyordu
Geçti mş o akıntı ben bakireyim ve yıllardır yeşil akıntım var bazen duştayken pütür pütür elime geliyor ama genelde yoğun balgamımsı yeşil akıntı (kusura bakmağın benzetme yapıyorum) geliyor ve geçmiyor bende anlamadım

Hayır gecmedi tam olarak, aynı anda hpv oldugumu öğrendim ve Vajinal floram bozulmuştu hpvden kaynaklı da bozulmuş olabilir hangisinden kaynaklanıyor anlamadım aralıklarla sarımsı beyazımsı akıntı geliyor kasımda doktora gidicem, sizinki vajinal flora bozukluğundandır büyük ihtimalle bekar olduğunuz için, bir de duş alırken sabun vs değdirmeyin yine de bi doktor görse iyi olur enfeksiyon da varsa eğer
Geçti mş o akıntı ben bakireyim ve yıllardır yeşil akıntım var bazen duştayken pütür pütür elime geliyor ama genelde yoğun balgamımsı yeşil akıntı (kusura bakmağın benzetme yapıyorum) geliyor ve geçmiyor bende anlamadım

Hayır gecmedi tam olarak, aynı anda hpv oldugumu öğrendim ve Vajinal floram bozulmuştu hpvden kaynaklı da bozulmuş olabilir hangisinden kaynaklanıyor anlamadım aralıklarla sarımsı beyazımsı akıntı geliyor kasımda doktora gidicem, sizinki vajinal flora bozukluğundandır büyük ihtimalle bekar olduğunuz için, bir de duş alırken sabun vs değdirmeyin yine de bi doktor görse iyi olur
Ama o ara antibiyotik ve probiyotik kullandığımda hafiflemisti sikayetlerim yanlıs anlattım gibi oldu

Back
X