vajinada igne batmasi

Sempatikhatun20

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
169
135
23
32
kizlar 31 haftalik hamileyim kizim var bugun sabahtan beri hareket ederken vajinama igne batiyo gibi bi sizi giriyo anlik ama canimi yakiyo normal mi oglum da boyle olmamisti endiselendim biraz

kizlar 31 haftalik hamileyim kizim var bugun sabahtan beri hareket ederken vajinama igne batiyo gibi bi sizi giriyo anlik ama canimi yakiyo normal mi oglum da boyle olmamisti endiselendim biraz
Bebeğin kafası aşağı dönünce zaman zaman rahim ağzına baskı yapıyor ondan oluyor sanırım.bende de oluyor.

32de falan dönüyor genelde ama dediğim gibi şahsi yorumum.ben doktoruma sorduğumda bana bu tarz bi cevap verdi.sürekli olmuyor çünkü bebek hareket ettiğinde oluyor genelde.iğneler batıyor gibi
aynen bnmde oyle bebek hareket edince oluyo boyle devam ederse giderim bide asagida yukariya pek cikmadi ondan da olabilir diyolar

Benim şuan mesajı yazarken bile oluyor kıpırdayınca :) hep sağda duruyor benimki de.tarzları farklı bebişlerin kafalarına göre takılıyolar içerde.
hahah aynen valla bnm ki cok fena hic durmuyo masallahi var gece gunduz surekli oynuyo karnim sekilden sekile giriyo uyumuycak bu kiz diyorum bakalim cikinca yaniltir beni insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…