vajinada karincalanma hissetme e ee yardimmmmmmm

Ruuhi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
678
0
46
İsviçre
kizlar ben 25 yasinda sizler gibi hamile olmayi bekleyen bir bayanim tam oldu derken kuzum bana 3 aylikken veda etti simdi kurtajdan tam 7 ay gecti son 4 aydir bebek istiyorum ama cok gayretli bir calisma halinde olmadik cunku esim sitrese gelemiyor akisina birakalim diyor cok uzuldu oda benim adet zamanim 40 gune cikti yani ben duzensiz zannederdim baktimki 40 mis neyse gecen ayda yasadigim birsey ve bugunlerdede yasadim adetim yaklasiyor netten baktim fakat birsey bulamadim inaniyorum icinizden bilgisi olan vada birsey bulan vardir bu konuyla ilgili kasikta gidiklanma gibi ve vajinada karincalanma hissediyorum ben cvplarinizi bekliyorum cok tesekkurler

bu arada az once hastalanmaya baslamis bulundum 27 de bekliyodum bu ay sogan suyu kullanmistim sanirim ondan erken geldi uzuldum ama hayirlisi vardir zamani herhalde benim bebesimin gelmesinin

Hayirlisi olsun...Allah ol dedimi olacaktir hic stres yapmayin....Bakin ben haziran ayindan beri 2. bebek istiyorduk her ay cok uzuluyordum ve ocak ayinda dedimki artik kafama takmayacam,ne bu ya stres,stres dedim ve inanirmisiniz subat ayinda hamile kaldim okadar rahat birakmistimki kendimi tabii rabbim ol dedimi oluyor iste....

hamilelik belirtisi mi bilemiyorum ama karıncalanma hissi enfeksiyon yada mantar kaynaklı da olabilir. bi görünün isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…