- 5 Ekim 2021
- 139
- -31
- 48
- 24
- Konu Sahibi papatyahanim0
-
Doktora görünün. mantar enfeksiyonuna benziyor. Evde geçmezMerhaba arkadaşlar son zamanlarda vajinamda aşırı derecede kaşıntı var akıntım koku yapıyor ve sürekli deli gibi kasiniyorum kasinmasigi zamanlardada kuruluk hissi var tahriş olmuş sanki birbirine degdikce aci veriyor kasiyamiyorun artık aciyor diye ne yapicam bilmiyorm bu arada 3 aylıkta hamileyim
Teşekkür ederimDoktora görünün. mantar enfeksiyonuna benziyor. Evde geçmez
Doktora gidicem zaten fakat randevuma daha var bide ilk kez geliyor başıma nasıl bişey muayenesi nasıl oluyor pek bilmiyorm danışmak istedimDoktora gitseniz ?
Vajinal mantar olabilir ondanDoktora gidicem zaten fakat randevuma daha var bide ilk kez geliyor başıma nasıl bişey muayenesi nasıl oluyor pek bilmiyorm danışmak istedim
Alttan muayene olursunuz idrar tahlili de verilir ona gore bi tedavi yolu izlenir hamilesiniz kafanıza gire ilac yada krem kullanmayin.Doktora gidicem zaten fakat randevuma daha var bide ilk kez geliyor başıma nasıl bişey muayenesi nasıl oluyor pek bilmiyorm danışmak istedim
Kaç gün var?Doktora gidicem zaten fakat randevuma daha var bide ilk kez geliyor başıma nasıl bişey muayenesi nasıl oluyor pek bilmiyorm danışmak istedim
2 hafta sonraKaç gün var?
Çok teşekkür ederimAlttan muayene olursunuz idrar tahlili de verilir ona gore bi tedavi yolu izlenir hamilesiniz kafanıza gire ilac yada krem kullanmayin.
Sadece evde camasirsiz gezin hava alsin vajina ic camasirinizi ütüleyip giyin.
Ilik su ile yikayin vajinanizi kasinti olunca bunlar bi nebze rahatlatacaktir
Daha öncede geçirmiştim vajinal mantarVajinal mantar olabilir ondan
Nasıl yani anlamadimBenim son konuma da bakar mısınız adet olamadım bu ay
Ben sizin yerinizde olsam yarın giderdim şimdi imkanım varsa öğleden sonra çünkü gecikmeye gelmez bu durum hem hamileymissiniz2 hafta sonra
TekrarlanabilirDaha öncede geçirmiştim vajinal mantar
Benim açtığım konuya bakabilir misiniz demek istedim son konumaNasıl yani anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?