Vajinada kuruluk

agustos72

Mucizem kızım 💕
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
14.585
16.121
823
evlendiğimden beri bu sorunum var doğru düzgün ıslanamıyorum hiç bi zaman ama bu ilişkiye girmeme engel değildi bişeyler hissediyorum zevk alıyodum. ama 1 aydır falan sadece acı çekiyorum hiç bişey hissetmiyorum ilişkiye girmeyi istiyorum istekliyim ama yine böyle olcak diye hevesim kırılıyo yani istekliyim ama isteksizim :( 1 aydaki ilişki sayısı çok az öncesinde eşimden beklemezdim bende başlatırdım ilşikiyi ama şimdi istesem bile yanaşmıyorum acıcak diye engelliyorum kendimi eşim isterse oluyo bazen onu bile engelliyorum.
ön sevişmemiz kısa değil eşim anlayışlı konuşuyoruz bu sorunu benimle birlikte oda üzülüyo. neden böyle böyle oluyo herşeyi yapıyoruz ne yapmamız gerekiyosa onu yapalım diyo. dün akşam yine ilişkiden sonra ağladım benim birlikte eşimde tabi

bu tür şeyler kullanmak yerine kendiliğinden ıslanması için daha fazla ne yapmamız gerekiyo onu bilmek istiyorum :(

Kizlar ayni sorun bende de var. Ben de 8 aylik evliyim. Cok korkunc bir durum. Biktim ben d ebu kuruluktan. Arkadasimin dedigi gibi. Istekliyim ama sirf aciyacak diye engelliyorum kendimi. Esimin de isinin yorucu olmasi dolayisiyla eve yorgun geldigi icin ve biraz da aceleci bir karakteri oldugu icin bzen hic on sevisme bile yapmiyoruz. Yapsak da hizlandirilmis bir on sevisme oluyor. Kayganlastirici kullaniyoruz ama bunu kullanmak benim gururuma dokunuyor. Kendimi sorunlu gibihissediyorum. Niye ben de diger sorunsuz hanimlar gibi zevkle yapamiyorum bu isi? Inanin cok kiskaniyorum onlari ;(((

bende ilk zamanlar eşimle öpüşsem bile ıslanma oluyordu:17:ama şu aralar hiç olmuyor doğum kontrol hapı kullanıyorum acaba o yapar mı diye düşünmeden edemiyorum:31: istekliyim ama bu kuruluk yüzünden isteksizim daha çok yeniyiz ama bu konu yüzünden fazla birlikte olamıyoruz yani ben kaçıyorum:31::14:

bende ilk zamanlar eşimle öpüşsem bile ıslanma oluyordu:17:ama şu aralar hiç olmuyor doğum kontrol hapı kullanıyorum acaba o yapar mı diye düşünmeden edemiyorum:31: istekliyim ama bu kuruluk yüzünden isteksizim daha çok yeniyiz ama bu konu yüzünden fazla birlikte olamıyoruz yani ben kaçıyorum:31::14:

östrojen eksikliğinden oluyor genelde ,onun için bir krem tavsiye edecektim bende kullanmıştım,mesaj kutun doluymuş..

bizevlendiğimizden beri hep prezervatif kullanıyoruz onu taktığımız anda zaten kuru olan ben dahada çok kuruduğumu farkettim. ok un ekstra kayganını aldık ama onda bile aynı etki. bendeki bu kuruluğun sebebi ok olabilirmi acaba. burda okuduklarım kadarıyla alerji yapabiliyo

bizevlendiğimizden beri hep prezervatif kullanıyoruz onu taktığımız anda zaten kuru olan ben dahada çok kuruduğumu farkettim. ok un ekstra kayganını aldık ama onda bile aynı etki. bendeki bu kuruluğun sebebi ok olabilirmi acaba. burda okuduklarım kadarıyla alerji yapabiliyo

o olmaması lazım doktora görün bence hormonal oluyor kendimden biliyorum stresten uzak durmamız lazım bu da çok zor benim gibi bayanlarda

ayrıca eczaneden al canm bence su bazlı olanı

kızlar yağlı bir ürün kullanmayın, içeride kalıntı bırakıyor., su bazlı kayganlaştırıcılardan kullanın...

Back
X