Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebelik planım var ama adetim gecikince test yapmayı düşünüyorum adetime 12 gün var ama vajinada ağrım oluyo sol kol kasıgım da ağrı oluyo hep 1aydırGebelik planınız var mı? Eğer var ve gecikme yaşıyorsanız gebelik belirtisi de olabilir.
Eğer öyle bir şüpheniz yoksa başka tabi
Aynı durum bende de oldu ozellıkle sol kasıgımda sürekli batma wardı bende kadındoguma gıdıp baktırdım ama bısey gözükmüyordu umarm gebelıktendırEvet
gebelik planım var ama adetim gecikince test yapmayı düşünüyorum adetime 12 gün var ama vajinada ağrım oluyo sol kol kasıgım da ağrı oluyo hep 1aydır
Aynı durum bende de oldu ozellıkle sol kasıgımda sürekli batma wardı bende kadındoguma gıdıp baktırdım ama bısey gözükmüyordu umarm gebelıktendır
Aradan çok zaman geçmiş canım keşke gitseydin en azından kan testı verırdın kanama evet yerleşme de olabılır belki kımyasal gebelık geçirmiş de olabılırsınUmarım ben 1kasımda test yaptım 1silik çizgi vardı yine silik çizgi çıkar mı diye test yapmak istedim sabah kahverengili pembeli akıntım vardı acısız sancısız 6 gün sürdü sonra açık kırmızı oldu o görüntü beni umutsuzluga kaptırdı ama sorduğum cogu kişi yerleşme kanaması dedi fotografını çekip doktora göstericektim gitmedim öyle işteEki Görüntüle 3165534
Bilmiyorum ben bi kez kimyasal geçirdim pıhtı geldi eylul ayında kimyasal geçirdim inşAllah bu sefer hamileyimdir!!!Aradan çok zaman geçmiş canım keşke gitseydin en azından kan testı verırdın kanama evet yerleşme de olabılır belki kımyasal gebelık geçirmiş de olabılırsın
Duam senınle umarım güzel haber alırsın 3 yılı geçti hıcbırsekılde hamıle kalamadımBilmiyorum ben bi kez kimyasal geçirdim pıhtı geldi eylul ayında kimyasal geçirdim inşAllah bu sefer hamileyimdir!!!![]()
Merhaba canım ben ilk Hamile olduğumu öğrendiğim zaman rahmime sancı giriyordu özellikle tuvaletim geldiğinde hamilelik söz konusuysa belki bu sebep olabilir ya da yumurtalıklarda kist vs olabilir kola vurmasını ilk defa duyuyorum çünküKızlar selam ben 4,5 gün oldu durup dururken vajinama ağrı giriyor sol kolum da çok kasılıyor sizce neden yaşayanlar varsa gelin konuşalım??
İkiside ama vajinamda her gün ağrı olmaya başladıMerhaba canım ben ilk Hamile olduğumu öğrendiğim zaman rahmime sancı giriyordu özellikle tuvaletim geldiğinde hamilelik söz konusuysa belki bu sebep olabilir ya da yumurtalıklarda kist vs olabilir kola vurmasını ilk defa duyuyorum çünkü
Teşekürlel canım ben 10 ay oldu evleneliDuam senınle umarım güzel haber alırsın 3 yılı geçti hıcbırsekılde hamıle kalamadım![]()
Bence bir doktora görünün ya da kan verin beta değerinize bakılsın umarım hamileliktirİkiside ama vajinamda her gün ağrı olmaya başladı
Daha yenisin ben 3 seneyı geçti kan verdin mı acabaTeşekürlel canım ben 10 ay oldu evleneli![]()
Benim sadece regl dönemimde oluyor vajinaya sancıKızlar selam ben 4,5 gün oldu durup dururken vajinama ağrı giriyor sol kolum da çok kasılıyor sizce neden yaşayanlar varsa gelin konuşalım??
Bence bir doktora görünün ya da kan verin beta değerinize bakılsın umarım hamileliktir![]()
Yok benim ilk kez oluyoBenim sadece regl dönemimde oluyor vajinaya sancı
Vermedim daha adetim geçikmeden vermek istemedimDaha yenisin ben 3 seneyı geçti kan verdin mı acaba
Test yapsaydın bari takıp ederdin aslındaVermedim daha adetim geçikmeden vermek istemedim![]()