Vajinada sancı girmesi neden olur??

elsam7700

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
153
39
18
25
Kızlar selam ben 4,5 gün oldu durup dururken vajinama ağrı giriyor sol kolum da çok kasılıyor sizce neden yaşayanlar varsa gelin konuşalım??

Gebelik planınız var mı? Eğer var ve gecikme yaşıyorsanız gebelik belirtisi de olabilir.

Eğer öyle bir şüpheniz yoksa başka tabi

Evet
Gebelik planınız var mı? Eğer var ve gecikme yaşıyorsanız gebelik belirtisi de olabilir.

Eğer öyle bir şüpheniz yoksa başka tabi
gebelik planım var ama adetim gecikince test yapmayı düşünüyorum adetime 12 gün var ama vajinada ağrım oluyo sol kol kasıgım da ağrı oluyo hep 1aydır

Evet

gebelik planım var ama adetim gecikince test yapmayı düşünüyorum adetime 12 gün var ama vajinada ağrım oluyo sol kol kasıgım da ağrı oluyo hep 1aydır
Aynı durum bende de oldu ozellıkle sol kasıgımda sürekli batma wardı bende kadındoguma gıdıp baktırdım ama bısey gözükmüyordu umarm gebelıktendır

Umarım ben 1kasımda test yaptım 1silik çizgi vardı yine silik çizgi çıkar mı diye test yapmak istedim sabah kahverengili pembeli akıntım vardı acısız sancısız 6 gün sürdü sonra açık kırmızı oldu o görüntü beni umutsuzluga kaptırdı ama sorduğum cogu kişi yerleşme kanaması dedi fotografını çekip doktora göstericektim gitmedim öyle işte
Aynı durum bende de oldu ozellıkle sol kasıgımda sürekli batma wardı bende kadındoguma gıdıp baktırdım ama bısey gözükmüyordu umarm gebelıktendır

Aradan çok zaman geçmiş canım keşke gitseydin en azından kan testı verırdın kanama evet yerleşme de olabılır belki kımyasal gebelık geçirmiş de olabılırsın

Aradan çok zaman geçmiş canım keşke gitseydin en azından kan testı verırdın kanama evet yerleşme de olabılır belki kımyasal gebelık geçirmiş de olabılırsın
Bilmiyorum ben bi kez kimyasal geçirdim pıhtı geldi eylul ayında kimyasal geçirdim inşAllah bu sefer hamileyimdir!!!

Kızlar selam ben 4,5 gün oldu durup dururken vajinama ağrı giriyor sol kolum da çok kasılıyor sizce neden yaşayanlar varsa gelin konuşalım??
Merhaba canım ben ilk Hamile olduğumu öğrendiğim zaman rahmime sancı giriyordu özellikle tuvaletim geldiğinde hamilelik söz konusuysa belki bu sebep olabilir ya da yumurtalıklarda kist vs olabilir kola vurmasını ilk defa duyuyorum çünkü

İkiside ama vajinamda her gün ağrı olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…