Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba yumurtan çatlamış olabilir ya da döllenme olmuş olabilir hamiledir olabilirsinde. Şunu sorcam sol kol ağrısı gebelik belirtisi mi ?Kızlar selam ben 4,5 gün oldu durup dururken vajinama ağrı giriyor sol kolum da çok kasılıyor sizce neden yaşayanlar varsa gelin konuşalım??
Bilmiyorum Allah şahidim 1aydır sol kasıgım çok agrıyor bende konuyu bunun için açtım zatenMerhaba yumurtan çatlamış olabilir ya da döllenme olmuş olabilir hamiledir olabilirsinde. Şunu sorcam sol kol ağrısı gebelik belirtisi mi ?
Gebelik testi yapın derim ya da sağlık ocağına gidip kan verinBilmiyorum Allah şahidim 1aydır sol kasıgım çok agrıyor bende konuyu bunun için açtım zaten
Öyle bir saçmalık olabilir mi?Şunu sorcam sol kol ağrısı gebelik belirtisi mi ?
Ama sol kolum ağrıyor demiş ona istinaden yazdimÖyle bir saçmalık olabilir mi?![]()
Kist olmuş olabilir, doktora gitseniz iyi olur, bir aydır bu ağrıyı çekmek sizi yıpratmıştır.Bilmiyorum Allah şahidim 1aydır sol kasıgım çok agrıyor bende konuyu bunun için açtım zaten
Biliyorum. Sonra kasığa çevirmiş ama belki başta yanlış yazmıştır belki de kol ağrısını gebeliğe yormustur gerçekten.Ama sol kolum ağrıyor demiş ona istinaden yazdim
Daha olumlu yaklaşabilirsin kalp kırmak yerineÖyle bir saçmalık olabilir mi?![]()
Komik yani. Komik şeye gülerim ben. Kalbiniz her şeye kırılmasin hemen. Kolla gebelik arasında hiçbir bağlantı yok maalesef. Buna olumlu yaklaşıp ne diyebilirim ki.Daha olumlu yaklaşabilirsin kalp kırmak yerine!!!
Komik yani. Komik şeye gülerim ben. Kalbiniz her şeye kırılmasin hemen. Kolla gebelik arasında hiçbir bağlantı yok maalesef. Buna olumlu yaklaşıp ne diyebilirim ki.![]()
Merhaba ben bir kaç hafta önce düşük yaptım önce bel ağrısı ve kasık ağrısı yasiyordum sonra bunlara ek vajina agrimda oldu zonklarcasina sebebini bilmiyorum ama ben düşükten kaynaklı diye düşünüyorum sukrolsun bir kac gündür hafifledi. Sizinde böyle bir durumunuz olmuş olabilirmi?Kızlar selam ben 4,5 gün oldu durup dururken vajinama ağrı giriyor sol kolum da çok kasılıyor sizce neden yaşayanlar varsa gelin konuşalım??
Önceden yane eylül ayında pıhtım olmuştu öyle öğrendim kimyasal gebelikmişMerhaba ben bir kaç hafta önce düşük yaptım önce bel ağrısı ve kasık ağrısı yasiyordum sonra bunlara ek vajina agrimda oldu zonklarcasina sebebini bilmiyorum ama ben düşükten kaynaklı diye düşünüyorum sukrolsun bir kac gündür hafifledi. Sizinde böyle bir durumunuz olmuş olabilirmi?
Sol kolda ağrı genelde kalple iliskilendirilir. İsterseniz bir doktora görünün. Boyun duzlesmesinde de kolda ağrı olabiliyor.Ben olumlu yaklaşmıyorum sadece nedenini öğrenmek istedim bu kadar !
nÖnceden yane eylül ayında pıhtım olmuştu öyle öğrendim kimyasal gebelikmiş
Teşekkürler gebelik planlıyoruz o yüzden kasık agrısı oluyormuş dedilerSol kolda ağrı genelde kalple iliskilendirilir. İsterseniz bir doktora görünün. Boyun duzlesmesinde de kolda ağrı olabiliyor.
Siz sol kolda ağrı demişsiniz. Kol ve kasık arasında bağlantı kuramadım ben. Sanırım anlaşamıyoruz.Teşekkürler gebelik planlıyoruz o yüzden kasık agrısı oluyormuş dediler
İkisindede agrım varSiz sol kolda ağrı demişsiniz. Kol ve kasık arasında bağlantı kuramadım ben. Sanırım anlaşamıyoruz.
Ben de koldaki ağrının sebebine değinip doktora gitmenizi önerdim.İkisindede agrım var
Benim korktum konu ya yine kimyasal olursa diye insan oğlu işte hep en kötüsünü düşünüyor Rabbim hayırlısını nasip etsin inşAllah Aminn Yarrabim Ya SubhanAllah!!!Ben de koldaki ağrının sebebine değinip doktora gitmenizi önerdim.