B batarang Guru Kayıtlı Üye 4 Nisan 2007 451 3 296 İzmir 24 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi batarang #1 kızlar çok tuhaf bi sorunum var,aslında çok rahatsızlık veren bişey değil ama merak ettim son 3-4 gündür vajinamın içinde göz seyirmesi gibi seyirme var.dün de regl oldum ama aynen devam ediyor,hiç başına böyle acaip bişey gelen var mı?akannehir
kızlar çok tuhaf bi sorunum var,aslında çok rahatsızlık veren bişey değil ama merak ettim son 3-4 gündür vajinamın içinde göz seyirmesi gibi seyirme var.dün de regl oldum ama aynen devam ediyor,hiç başına böyle acaip bişey gelen var mı?akannehir
S saziye19 Ziyaretçi 24 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi batarang #2 seyirme derken nası bısey demek ıstedın canım
B batarang Guru Kayıtlı Üye 4 Nisan 2007 451 3 296 İzmir 24 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi batarang #3 saziye19 .!.: seyirme derken nası bısey demek ıstedın canım Genişletmek için tıkla... canım böyle göz seyirmesi olur ya pıt pıt diye onun gibi
saziye19 .!.: seyirme derken nası bısey demek ıstedın canım Genişletmek için tıkla... canım böyle göz seyirmesi olur ya pıt pıt diye onun gibi
S saziye19 Ziyaretçi 24 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi batarang #4 haaaa bılmemkı valla sankı yasadım gıbı bıkac defa bu olayı hatırlıyamadım canım yaaa :S
Arora Pretty woman :) Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2009 2.538 8 116 Diğer 24 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi batarang #5 Kaslarından kaynaklanıyor canım, normal..