- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
-
vaar olmaz olur mu canim sari sari uc dort gundrCanım hiç akintin var mı sarı falan
bu kadar agrimiyodu canim geceleri bu aksam boyle costu oyle kivrandirck sekilde degil sizi gibi boyleCanım korkma ben öyle yazdım diye kendimi kötü hissettim bak ama gerçekten bende evhamliyim kafaya takarım gerçekten ağrıyor mu seni rahatsız edecek kadar şiddetli mi
Bende de hep olur sarı akıntı korkma valla senin telaşı çok iyi anlıyorum canım nolur korkma dayanılmayacak kadar olunca tehlikeli derler çok şükür değilmişvaar olmaz olur mu canim sari sari uc dort gundr
ayyy insallah oyledir kuzum ya streste hic iyi degilms ama ben cok korkuyrm ne bilim bide dun derdim kendi kendime ne guzel hic agrim yok diye buugunde tam tersi olduBende de hep olur sarı akıntı korkma valla senin telaşı çok iyi anlıyorum canım nolur korkma dayanılmayacak kadar olunca tehlikeli derler çok şükür değilmiş
Canım takma kafana ya bende de sarı akıntı oluyordu gece o sancı oldu sabah koyulasti arttı koyu sarı oldu baya ondan gittimayyy insallah oyledir kuzum ya streste hic iyi degilms ama ben cok korkuyrm ne bilim bide dun derdim kendi kendime ne guzel hic agrim yok diye buugunde tam tersi oldu
ya benm arkadaşım idrar yolu enfeksiyonundan olur dedi agriyi tarif ettim dr ona enfeksiyon demis hatta arkadasida aynisi olmus insallah kotu bisey yoktur ya cumaya kadar delirmezsem iyidirCanım takma kafana ya bende de sarı akıntı oluyordu gece o sancı oldu sabah koyulasti arttı koyu sarı oldu baya ondan gittim
Evet canım bak doktor bana anlattıklarına göre düşük tehlikesi dedi ama yinede idrar tahlili istedi enfeksiyon içinya benm arkadaşım idrar yolu enfeksiyonundan olur dedi agriyi tarif ettim dr ona enfeksiyon demis hatta arkadasida aynisi olmus insallah kotu bisey yoktur ya cumaya kadar delirmezsem iyidir
sonuclari aldin mi sen canim ne zaman alcanEvet canım bak doktor bana anlattıklarına göre düşük tehlikesi dedi ama yinede idrar tahlili istedi enfeksiyon için
Şimdi progestan içiyorum canım pazartesi vericem tahlilleri cuma doktora gidicemsonuclari aldin mi sen canim ne zaman alcan
hayirlisi canim insallah kotu bisey yokturŞimdi progestan içiyorum canım pazartesi vericem tahlilleri cuma doktora gidicem
İnşallah canım cuma gidersen mutlaka haberdar ethayirlisi canim insallah kotu bisey yoktur
ederim canm kar yagmazsa gidicem kismetseİnşallah canım cuma gidersen mutlaka haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?