vajinadan gaz çıkması

missbon

En güzel duam.. Şükür sebebim.. Canım kızım
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
1.081
1.064
333
Balıkesir
arkadaşlar ilişkiden sonra böle bir durum oldu bide bebek istiyoruz o hava çıkınca sanki bişiler aktı içime belime yastıkk koyup bekliodum o sırada zararı varmı?

kadın cinsel organı tek açıklığı olan bir yerdir. yani tıpta vajina olarak geçen bölge.

ilişki esnasında penisin içeri itilmesinde bir miktar hava da içeri girebilir. hatta bu ilişki esnasında ses çıkartabilir.

ama bu durumun hamile kalmana bir engel olacağını düşünmüyorum.

:))))) korkma canım gayet normal birşey,bazen bendede oluyor,başka arkadaşımdada oluyormuş,sanırım pozisyonlada alakalı birşey,onu burada hiç söylemeyeyimkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ilişkiden sonra böle bir durum oldu bide bebek istiyoruz o hava çıkınca sanki bişiler aktı içime belime yastıkk koyup bekliodum o sırada zararı varmı?

cnm hava giriyor ilişki esnasında sonradan gaz çıkıyor haliyle. bana da çok olur

cnm hava giriyor ilişki esnasında sonradan gaz çıkıyor haliyle. bana da çok olur

sayın elifnil sizde de mi sayın beyazmeleğin dedeği pozizyondamı oluyor merakımı maruz görün bende farklı da ondan sordum

merak etme canım sadece sende olmuyo :)))

doğum yapmadım ama bende yaşıyorum bunu. yani doğum yapıp yapmamakla alakası yok bence. ama ilişki sırasında çok utandırıcı bi durum onu biliyorumsenağlamaÇok üzgünüm çoook

Bnde de cok oluyo senin hamile kalmana engel oldu suan bzde bebek dusunuyoruzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…