Vajinadan gelen mavi akinti??

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.274
333
kizlar merhaba. bugun camasirda mavi akinti geldigini gordum. akintidan ziyade su gelmis sanki. mavi su. vajinal kaşinti vs yok. ne olabilir ya cok korkuyorum. basina gelen oldu mu daha once?

Mavi akıntıda ilkkezz duydumm yeşil olur sarı olurr ama bence doktora bi git bi görünn
belki mavii diye görmüşssündür yeşildir amaa enfeksiyon olabilir..

Mavi akıntıda ilkkezz duydumm yeşil olur sarı olurr ama bence doktora bi git bi görünn
belki mavii diye görmüşssündür yeşildir amaa enfeksiyon olabilir..
pazartesi idrar tahlili yaptirmistim Allah tan. yarin sonuc gostermeye gidecegim. tahlilde bazi degerler normal ustu cikmis belki de enfeksiyon vardir. insallah baska bisey yoktur

Reactions: Jou
pazartesi idrar tahlili yaptirmistim Allah tan. yarin sonuc gostermeye gidecegim. tahlilde bazi degerler normal ustu cikmis belki de enfeksiyon vardir. insallah baska bisey yoktur
Allahh korusunn canımmm

kizlar merhaba. bugun camasirda mavi akinti geldigini gordum. akintidan ziyade su gelmis sanki. mavi su. vajinal kaşinti vs yok. ne olabilir ya cok korkuyorum. basina gelen oldu mu daha once?
İlk kez duyuyorum ..merak ettim doğrusu .enfeksiyondur büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…