- 22 Nisan 2022
- 192
- 166
- 53
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ay adetim düzenlidir ama yumurtlama akıntısından emin değilim. Teşekkür ederim cevabınız içinHer ay düzenli adet oluyor musunuz? Ve her ay o yumurtlama akıntısını görüyor muydunuz? Ben şahsen her ay yumurtlama akıntılarımı takip ederdim istisnasız her ay olurdu. Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş ama. Belki geç yumurtlayacaksınız o da var.
Merhaba bebek düşünüyoruz eşimle. Normalde düzenli reglim var. Bu reglden sonra hiç vajinal akıntım olmadı. Bugün yumurtlama günüm takvime göre ama hiç akıntım yok. Bu yumurtamın çatlamadığı anlamına mı geliyor? Tek belirtim kasık ağrısı o
merak ettim regliniz geçti m?
Adetim bittikten sonra ovülasyon testi yaptım 15. gün pik oldu 16. gün çatlama çatlamadan sonra akıntım kesildi hiç gelmiyor neden olur sizceMerhaba bebek düşünüyoruz eşimle. Normalde düzenli reglim var. Bu reglden sonra hiç vajinal akıntım olmadı. Bugün yumurtlama günüm takvime göre ama hiç akıntım yok. Bu yumurtamın çatlamadığı anlamına mı geliyor? Tek belirtim kasık ağrısı o kadar.
aynı durumdayım genelde reglim düzenidir ve son 2-3 aydır hep yumurtlama döneminde akıntı görürdüm anlardım. Bu ay ilk kez bebek deneyelim dedik Regalim bitti çalışmalara başladık ama akıntı ya da kasıklarımda batma yok hiç. Uygulamaya göre bugün yumurtlama günü ama hiç belirtim yokMerhaba bebek düşünüyoruz eşimle. Normalde düzenli reglim var. Bu reglden sonra hiç vajinal akıntım olmadı. Bugün yumurtlama günüm takvime göre ama hiç akıntım yok. Bu yumurtamın çatlamadığı anlamına mı geliyor? Tek belirtim kasık ağrısı o kadar.
Ben sanırım bu ay geç yumurtladım. Sadece o 3 gün akıntım oldu sonra da olmadı. Reglim de 3 gün gecikti hala olmadım. Dün kan verdim negatif çıktı. Bekleme içindeyim ya regl olacak ya da bebişaynı durumdayım genelde reglim düzenidir ve son 2-3 aydır hep yumurtlama döneminde akıntı görürdüm anlardım. Bu ay ilk kez bebek deneyelim dedik Regalim bitti çalışmalara başladık ama akıntı ya da kasıklarımda batma yok hiç. Uygulamaya göre bugün yumurtlama günü ama hiç belirtim yok
Hadi hayırlısı olsunBen sanırım bu ay geç yumurtladım. Sadece o 3 gün akıntım oldu sonra da olmadı. Reglim de 3 gün gecikti hala olmadım. Dün kan verdim negatif çıktı. Bekleme içindeyim ya regl olacak ya da bebiş
Sonuç ne oldu acabaBen sanırım bu ay geç yumurtladım. Sadece o 3 gün akıntım oldu sonra da olmadı. Reglim de 3 gün gecikti hala olmadım. Dün kan verdim negatif çıktı. Bekleme içindeyim ya regl olacak ya da bebiş
Geç yumurtlamıştım yumurtlamadab da 14 gün sonra regl oldumSonuç ne oldu acaba
Hayırlısı olsun inşallahGeç yumurtlamıştım yumurtlamadab da 14 gün sonra regl oldum