Z Zuzutucu Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Nisan 2021 1 0 1 43 11 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zuzutucu #1 Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir haftadır yoğun akıntım oluyor ve sancılanıyorum önerebileceğiniz ilaç varmı Teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir haftadır yoğun akıntım oluyor ve sancılanıyorum önerebileceğiniz ilaç varmı Teşekkür ederim
Tiniminimavihanim Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım Pro Üye Anneler Kulübü 20 Aralık 2020 17.178 En iyi cevaplar 2 76.649 548 11 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zuzutucu #2 Zuzutucu .!.: Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir haftadır yoğun akıntım oluyor ve sancılanıyorum önerebileceğiniz ilaç varmı Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bu şekilde ilaç önerisi olmaz canım vajınanın bir florası var bozulmasın uzmanın önerdiği ilaç olablir bence sen yakın zamana randevu almaya çalış.Mutlaka git muhtemel vajınal enfeksiyon ilerlemesin Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Zuzutucu .!.: Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir haftadır yoğun akıntım oluyor ve sancılanıyorum önerebileceğiniz ilaç varmı Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bu şekilde ilaç önerisi olmaz canım vajınanın bir florası var bozulmasın uzmanın önerdiği ilaç olablir bence sen yakın zamana randevu almaya çalış.Mutlaka git muhtemel vajınal enfeksiyon ilerlemesin