Vajinal akıntı

rumuz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
82
9
1
25
Kzialarsjze binkac sorum var
1.kasımda doktora gittim ve vajinal akintom olduğu söylendi fıltı veridi ama kullanmadım.esinle Bayadır çocuk düşünüyoruz ama olmuyir adetim de düzensiz oluyor yumurtlama günümü bile bilmiyirum acaba vajinal akıntı yüzünden hamile kalamıyor olabilir miyim?
2. Hamileyken adet olacakmış gibi olup hamile kalan var mı?

Kzialarsjze binkac sorum var
1.kasımda doktora gittim ve vajinal akintom olduğu söylendi fıltı veridi ama kullanmadım.esinle Bayadır çocuk düşünüyoruz ama olmuyir adetim de düzensiz oluyor yumurtlama günümü bile bilmiyirum acaba vajinal akıntı yüzünden hamile kalamıyor olabilir miyim?
2. Hamileyken adet olacakmış gibi olup hamile kalan var mı?
Keşke fitili kullansaydın çoğu fitil gebelik planında da kullanılıyor 2. Sorduğun da evet olabiliyor

Artık korkuyorum adet olacakmış gibi oluyor ağrılarım falan tuvalete gitmeye korkuyorum artık 🥺
Böyle yaparak psikolojini bozarsın bence takma bekle zamanı değildir belki

Öncelikle doktor hamilelik ile ilgili bir sorun gördü mü sizde ? Fitilleri kullanın iyi geliyor ve akıntıyı bitiriyor.

Fitili mutlaka kullanın o akıntılar zamanla rahim ağzı yarasına sebep oluyor bizzat başıma geldiği için biliyorum. Size tavsiyem ovulasyon testi alıp yumurta takipi yapmanız adetiniz bittiğinde fitile başlayıp yumurtlama gününe kadar kullanabilirsiniz böylece hem tedavi olursunuz hemde hamilelik planınızı gercekleştirebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla vajinal akıntıda hamileliğe engel olabiliyor üstelik bu şekilde hamile kalsanız bile hamilelikte sorun yaşayabilirsiniz.

Fitili mutlaka kullanın o akıntılar zamanla rahim ağzı yarasına sebep oluyor bizzat başıma geldiği için biliyorum. Size tavsiyem ovulasyon testi alıp yumurta takipi yapmanız adetiniz bittiğinde fitile başlayıp yumurtlama gününe kadar kullanabilirsiniz böylece hem tedavi olursunuz hemde hamilelik planınızı gercekleştirebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla vajinal akıntıda hamileliğe engel olabiliyor üstelik bu şekilde hamile kalsanız bile hamilelikte sorun yaşayabilirsiniz.
Allah korusun

Tabiki Allah korusun ben yaşadığım için yazdım siz yaşayın diye değil önleminizi alın yaşamayın diye ama siz beddua etmişim gibi anlamışsınız kusura bakmayın
Hayir o şekil anlamadim sadece Allah korusun demistim yanlış anlaşıldığı için özür dilerim 🥺

Tabiki Allah korusun ben yaşadığım için yazdım siz yaşayın diye değil önleminizi alın yaşamayın diye ama siz beddua etmişim gibi anlamışsınız kusura bakmayın
Merhaba bende gebelim şüphesi var ama mantar olduğunu farkettim az önce evde de fitil vardı kullansam zararı olur mu acaba

Back
X