Vajinal akıntı

ebru1987

SeninleDoluRüyadanUyandım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
2.571
18
118
38
Adana
kızlar iltihap için ne yapmam gerekiyo bilenlerden yardım istiyorum :(((((((( bu yüzden bebeğim de olmayabiliyomuş galiba

canım doktora gıt en saglıklı yolu bu burdan bızım soyledıklerımız yanlıs bır etkı yapabılır ALLAH korusun

cnm doktara gitmelisin..Bir dönem bende de olmuştu ve çok iğrenç birşey artıı sancıda yapıyor:1no2: Ben doktara gittim antibiyotikler ağrı kesiciler verdi çok şükür hiçbirşeyim kalmadı bu arada en büyük ilacım bol bol su içmek olduuu

Çok Geçmiş olsun sakın ihmal etmee:teselli:

bendede olmuyo bebiş sebebi bu iltihap ahh ah birliktelik sonrası of nası kasık ağrım oluyo anlatamam bana fitil antibiyotik soğan kürü hiç bişi fyda etmiyo:(((((((((((((

kızlar iltihap için ne yapmam gerekiyo bilenlerden yardım istiyorum :(((((((( bu yüzden bebeğim de olmayabiliyomuş galiba

canım geçmiş olsun istersen benimde sık sık takip ettiğim hamile kalmak isteyenler için yeni bir kür adlı topiği bir ziyaret et arnavut güzeli adlı kullanıcı var orda bu konu ile ilgili sanırım yardımcı olur sana...

ebru sadece gecmis olsun diyebilirim dr a gitmek en garantili cözüm olsa gerek. Allah sifa versin

birde aklima geldi, süt buhar hamam gibi seyler zararli olabilir, iltihaplar sicagi sever ve sicakta cogalir

adacayi yagi var rahime konuluo, kanallardaki iltihaplari temizlemek icin kullaniliyor. ben faydasini gördüm gercekten, az damlatacaksin pamuga 1-2 damla. bütün gece rahminde bekleticeksin. aci elma yagi veya adacayi yagi deniyor. aktara sorup öyle al, ne olur ne olmaz

Back
X