Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hamile olma ihtimalin varmı ??
gecikmeden sonra ilk belirtileri akıntı ve sık idrar cıkmak oluyor çünki)))
öyle bi ihtimal yoksa enfeksyon olmuş olabilirsin bi doktora görünmeni tavisye ederim ...
sevgiler
var canım bnde ondan korkuyorum nasıl desem ben ilişki yaşamadım orama temas ta olmadım ama bi şekil bulaşmıştırı diye korkuyorum..38 gün oldu bu düşündüğüm şeye..bayadır hasta olamıyorum test yaptım 3 sefer negatif ne yapacağım..ölmeyi düşünüyorum öyle bi şey var sa psikolojim çk bozuk![]()
Canım hamilelik öyle bulaşmayla fln olacak bişey değil ... ihtimal cok düşük..
Kesinlikle enfeksyon olmuşsunudur ... kafana takma moralini bozma ... hemen git bi kan tahlili yaptır BHCG ne baktır ordan hemen anlarsın!
üzme kendiniiiiiii ..
biliyorum kendimi cnm bi şey yapmadım ama krkuyorum farlutal aldım bugün 10.gün olamadım daha yarın bnde gdeceğim doktora anlatıcam durumumu bugün gidecektim gidemedim..bende ki akıntı beyaz ve su gibi ve çok senin de mi öyle aktığını hissediyorum 2 gündür sende nasıl canım??bir de gidip gelince haber edermisin neden sende öyle olmuş canım umarım bi şeyin yokturcanım üzülme allah korusun yoktur öyle bişey biliyosun zaten kendini..bende de yogun akıntı basladı bugünlerde idrara da sık çıkıyorum büyük ihtimal enfeksiyondur yarın doktora gidicem.bekarım tabi korkuyorum muayene falan eder diye bakalım nolcak :))
Canım kanda gebelik testi yap en kesin sonucu bu şekilde alırsın.Adet gecikmesi sadece gebelik ile olmaz çok stres yapma kist de olabilir akıntı ise kokusuz ve kaşıntısız olduğu müddetçe ağır bir enfeksiyon belirtisi değildir endişelenme
canım fazla stres yapıyorsun bu adetini geciktirebilir... rahat ol ... cinsel bi birleşme olmadıysa korkacak bişey yok.
dediğim gibi enfeksyon olmuştur akıntı ondan olur... diğer belirtiler adetinin geçikesinden dolayı ama geleceğininde bi göstergesi.
BİR AN ÖNCE doktora git icin rahat etsin ..... olmaz böyle stres yaptıkca adet olmazsın ...
(ayrıca damarlar hamileliğin 3 ayından sonra belirginleşir)